Home > TOP Oss neemt maatregelen bij toegang stadion
NIEUWSTOPIC
TOP Oss neemt maatregelen bij toegang stadion
18 januari 2024

Afgelopen thuiswedstrijd kwam het tot een negatieve climax bij de entree van onze toegangspoorten naar de B- en C-tribunes. De wachtrijen werden veel te lang en onze scan-apparatuur werkte niet naar behoren. In overleg met onze ticketingprovider, serviceorganisatie en stewardteam hebben wij maatregelen genomen die de wachttijd moeten verminderen.

De club zet vanaf vrijdag, de thuiswedstrijd tegen Telstar, extra bemanning in voor het fouilleren en daarnaast zijn er nieuwe scanners voor het controleren van de wedstrijdkaartjes. Deze scanners moeten een stuk sneller zijn. De nieuwe maatregelen moeten ervoor gaan zorgen dat supporters op tijd voor de aftrap op hun plekje in het Frans Heesen Stadion zijn.

De club verwacht dat de toegangscontrole nu vlotter verloopt, desondanks vraagt TOP Oss haar supporters om op tijd te komen. Om alle supporters blijft vlak voor de wedstrijd in een keer binnen te krijgen blijft een uitdaging. Ook vraagt TOP Oss om begrip voor de vrijwillige stewards die de meest gruwelijke verwensingen over zich heen krijgen. Vrijwilligers maken de club dus dit is te allen tijde onacceptabel. Na de wedstrijd tegen Telstar zal er gekeken worden of de maatregelen het gewenste effect hebben gehad en zal er opnieuw geëvalueerd worden.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...