Home > TOP Oss Neemt Afscheid Van Hoofdtrainer Kristof Aelbrecht
NIEUWS
TOP Oss Neemt Afscheid Van Hoofdtrainer Kristof Aelbrecht
23 december 2022
De wegen van TOP Oss en hoofdtrainer Kristof Aelbrecht, scheiden na een half seizoen. De tegenvallende sportieve prestaties gedurende de eerste seizoenshelft liggen ten grondslag aan de beslissing die uiteindelijk door de clubleiding genomen is.

De 41-jarige Kristof Aelbrecht werd in juni van dit jaar aangesteld als hoofdtrainer van TOP Oss. Na langdurig de jeugdopleiding van PSV mee vorm te hebben gegeven en een periode als assistent-trainer van Fortuna Sittard, begon hij daarmee aan zijn eerste klus als hoofdtrainer in het betaalde voetbal. Aelbrecht greep die kans met beide handen aan. Met ingang van de winterstop bezet TOP Oss echter een teleurstellende 19e plek op de ranglijst. De club kan niet anders dan concluderen dat de sportieve resultaten daarmee te ver achterblijven in relatie tot de uitgesproken ambities en spelintenties.

“Ik vind het jammer voor de persoon en trainer Kristof Aelbrecht die zichzelf elke dag voor de volle honderd procent heeft ingezet voor TOP Oss. Uiteraard zijn het functioneren van Kristof, zijn staf en de prestaties van onze ploeg de afgelopen periode uitvoerig geëvalueerd. Hieruit is uiteindelijk gezamenlijk geconcludeerd dat er onderling te weinig vertrouwen is om het tij te doen keren waardoor deze beslissing helaas onontkoombaar was”, aldus technisch directeur Klaas Wels. “Deze uitkomst is uiteraard teleurstellend en pijnlijk voor alle partijen, echter in het belang van TOP Oss noodzakelijk om uiteindelijk met nieuw elan een sportieve ommekeer te bewerkstelligen.”

TOP Oss bedankt Kristof Aelbrecht voor zijn inzet gedurende zijn periode bij de club en wenst hem alle geluk en succes in het verdere verloop van zijn carrière toe. Voor de aankomende periode is assistent-trainer Marcel van der Sloot bereid gevonden de honneurs tijdelijk waar te nemen.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...