Home > TOP Oss neemt afscheid en heet welkom
NIEUWSTOPIC
TOP Oss neemt afscheid en heet welkom
3 januari 2024

TOP Oss kondigt selectie update aan met vertrek van Quenten Martinus en Lars van Meurs, en verwelkomt Selim Can Sönmez

De club betreurt het vertrek van Quenten Martinus, die aan het begin van dit seizoen op amateurbasis werd toegevoegd aan de selectie. Ondanks zijn harde werk om fit te worden en zijn optreden tegen Helmond Sport, heeft de aanhoudende blessurepech Quenten doen besluiten om zijn voetbalcarrière te beëindigen. We wensen Quenten het allerbeste in de toekomst en bedanken hem voor zijn toewijding en inzet bij TOP Oss.

Verder heeft Lars van Meurs gebruikgemaakt van een clausule in zijn contract, waardoor hij deze winter transfervrij de club zal verlaten. Lars, die in het seizoen 2021/2022 de overstap maakte van MVV naar TOP Oss, kwam in 6 officiële wedstrijden in actie voor de club. Op dit moment is het nog niet duidelijk waar zijn pad in het voetbal hem zal leiden. We waarderen de inspanningen van Lars gedurende zijn tijd bij TOP Oss en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.

Daarnaast verwelkomt TOP Oss de 18-jarige Selim Can Sönmez, die overkomt vanuit de academische samenwerking met N.E.C. Selim heeft zijn talent laten zien bij N.E.C. onder 21. De linksbenige buitenspeler maakte dit jaar zijn debuut bij de hoofdmacht van N.E.C. in de KNVB Beker en zal bij TOP Oss de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in het betaald voetbal. We heten Selim van harte welkom bij onze club en kijken uit naar zijn bijdrage aan ons team.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...