Home > TOP Oss met 3-0 onderuit in Almere
NIEUWS
TOP Oss met 3-0 onderuit in Almere
13 augustus 2022

TOP Oss heeft haar tweede wedstrijd van het seizoen helaas niet winnend af weten te sluiten. Na de uitwedstrijd tegen Almere City ging de ploeg van Kristof Aelbrecht weer met lege handen terug naar Oss. Almere City won de wedstrijd met 3-0 door doelpunten van Raiz Mattoir, Hamdi Akujobi en José Pascuale.

Niet zoals gehoopt…

Almere wist in de 18de minuut al de voorsprong te pakken door het doelpunt van Raiz Mattoir, die vanaf rechts naar binnen kwam en de bal onberispelijk in de kruising schoot. Keeper Norbert Alblas had geen antwoord op het schot van de 22-jarige aanvaller, die gedurende de wedstrijd voor veel dreiging wist te zorgen aan de kant van Almere City.

Na deze goal leek TOP iets beter in de wedstrijd te komen, met als gevolg een grote kans voor Rick Stuy van den Herik. Na een goede voorzet van Dean van der Sluys kopte de aanvoerder de bal voorlangs, waarmee hij verzuimde om TOP op gelijke hoogte te zetten.

In de 54ste minuut wist Almere City haar voorsprong te verdubbelen. Dit keer was het Hamdi Akujobi die Norbert Alblas wist te verschalken. Na dit doelpunt probeerde de Ossenaren nog wel wat te forceren, maar dit leidde helaas niet tot uitgelezen mogelijkheden om nog een aansluitingstreffer te maken.

Om nog meer zout in de wonden te strooien gooide José Pascuale, met zijn eerste treffer voor de ploeg uit Almere, de wedstrijd in de 86ste minuut definitief in het slot.

Op 19 augustus neemt TOP Oss het om 20:00u in het Rat Verlegh Stadion op tegen NAC Breda.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...