Home > TOP Oss maat te groot voor VVV
NIEUWS
TOP Oss maat te groot voor VVV
19 december 2021

De laatste wedstrijd van dit jaar, in Venlo tegen VVV, moest een wedstrijd worden waarin we eens niet de complimenten kregen maar wel de punten zouden halen. Het werd een wedstrijd waarin we naast de complimenten ook de punten behaalden!

Lion Kaak leek een bal gemakkelijk te onderscheppen maar de arbiter Van Roozendaal was “te diep” in de situatie gelopen en blokkeerde vakkundig onze controlerende middenvelder.

Foto’s: Bert van Berkum

De start van de wedstrijd was nog moeilijk voor TOP Oss. Ook de sympathieke en goed leidende arbiter Van Roozendaal beleefde een slecht moment waardoor we al snel met 0-1 achter kwamen. Lion Kaak leek een bal gemakkelijk te onderscheppen maar de arbiter was “te diep” in de situatie gelopen en blokkeerde vakkundig onze controlerende middenvelder. Van Rooijen profiteerde 1-0. Onze ploeg verdient een compliment dat het deze nieuwe tegenslag opnieuw snel wist te verwerken. We waren gelukkig op alle fronten de betere ploeg en wisten de achterstand nog voor de rust om te buigen in een verdiende voorsprong. Ilounga Pata en Rick Stuy van den Herik scoorden na uitstekende aanvallen. Na de pauze ontspon zich een duel waarbij TOP OSS de gehele tijd nauwelijks iets te duchten had van de gastheren. De 1-3 van Kay Tejan gaf de verhoudingen binnen het veld beter weer. De plotselinge 2 – 3 in de 80e minuut zorgde voor verbazing, ergernis en toch ook wel wat frustratie bij de ploeg van Bob Peeters. We zouden de overwinning toch niet weer mislopen? Maar dat gebeurde niet. De laatste wedstrijd van het jaar eindigde met een mooie overwinning in Venlo. We wensen iedereen hele fijne feestdagen toe en een geweldig 2022! TOP Oss wil de weg verder omhoog absoluut in slaan!

Vreugde tussen de tweede en derde doelpuntmakers Rick Stuy van den Herik en Kay Tejan.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?