Home > TOP Oss lijdt nipte nederlaag tegen Eindhoven met 1-2.
NIEUWS
TOP Oss lijdt nipte nederlaag tegen Eindhoven met 1-2.
12 februari 2022

Een wedstrijd tegen de nummer vijf van de competitie, dan weet je dat het een lastige avond wordt. Bob Peeters gaf eerder in deze week aan dat het vooral zaak was om scherp te zijn. De spelers hebben er alles aan gedaan om die woorden waar te maken, en waren delen van de wedstrijd de betere. Ondanks het feit dat TOP Oss zeker niet slechter was als FC Eindhoven is er wel nipt verloren.

Deze prachtige goals was helaas niet genoeg voor de punten.

Foto’s: Bert van Berkum

TOP Oss leed afgelopen vrijdagavond een even onnodige als teleurstellende nederlaag tegen het opvallend hoog geklasseerde FC Eindhoven.

In een enerverend duel met een hoge intensiteit bleef de wedstrijd 95 minuten lang boeien zonder dat er sprake was van veel kansen of hoogstaand voetbal. Wel werd er om elke meter gestreden en hielden de ploegen elkaar aardig in balans. Het mag de thuisploeg aangerekend worden dat zij het duel uiteindelijk verloor omdat ze in veel facetten de iets betere ploeg was. Behalve dan in het belangrijkste: het afstraffen van fouten die een tegenstander (altijd) maakt! De 1-2 nederlaag was dan ook een zure pas op de plaats. Daar kon het wonderschone doelpunt van Kay Tejan na goed voorwerk van Yannick Leliendal en Jearl Margaritha weinig tot niets aan veranderen.

Volgende week spelen we uit tegen FC Dordrecht.

Een ander mooi moment was de huldiging van Lion Kaak

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...