Home > TOP Oss legt Justin Mathieu vast
NIEUWS

TOP Oss legt Justin Mathieu vast

2 augustus 2021

Justin Mathieu speelt aankomend seizoen weer voor TOP Oss. De 25-jarige aanvaller uit Goirle was de afgelopen weken als testspeler actief bij de ploeg van Bob Peeters. Mathieu wist de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten, waardoor hij het aankomende seizoen wederom te zien is in het rood-wit!

Ook aankomend seizoen is Justin in Oss te bewonderen!

Foto: Bert van Berkum

Mathieu doorliep zijn jeugdopleiding in het rood, wit en blauw van Willem II, waar hij in 2013 ook zijn de debuut wist te maken. In het seizoen 2014-2015 werd hij door de Tilburgers verhuurd aan FC Oss (8 goals, 7 assists), wat niet zijn laatste seizoen in Osse dienst bleek te zijn. Na een korte periode bij Go Ahead Eagles, was Mathieu in het seizoen 2016-2017 weer te vinden in het Osse kuipje (10 goals, 10 assists). Via SC Cambuur en HNK Gorica, wist hij op transferdeadline dag halverwege het afgelopen seizoen voor de derde zijn opwachting te maken in Oss. Ook aankomend seizoen zal Justin dus weer schitteren in het Frans Heesen Stadion. Op naar een mooi seizoen!

Peter Bijvelds: “Justin heeft ons er in de voorbereiding van overtuigd dat hij weer tot de top van de competitie zou kunnen gaan behoren. Het is nu aan hem om dat te bewijzen!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Spektakelstuk eindigt in remise!

Iedereen die de wedstrijd TOP Oss tegen ADO Den Haag heeft gezien en van voetbal houdt moet als een gelukkig mens naar huis toe zijn gegaan afgelopen vrijdagavond. In een waar...