Home > TOP Oss legt Giovanni Büttner vast!
NIEUWS

TOP Oss legt Giovanni Büttner vast!

18 december 2019

TOP Oss heeft Giovanni Büttner vastgelegd tot de zomer van 2021. De 21-jarige aanvaller kwam in de zomer over van Go Ahead Eagles met de intentie een contract af te dwingen in Oss. Dat is hem dus nu, na een voor hem goed eerste half seizoen, gelukt.

Büttner heeft inmiddels twee goals op zijn naam staan, op naar meer!

Büttner speelde ondanks een blessure het merendeel van de wedstrijden in de basis van TOP Oss. Alhoewel het seizoen tot op heden teleurstellend verloopt, geldt dat niet voor hem. Hij wist zich in deze relatief korte tijd ook in de belangstelling te spelen van meerdere clubs.

Echter blijft hij TOP Oss trouw: “De club geeft mij de kans en ik voel me prima. Ik wil mijn ontwikkeling voortzetten en denk dat het best te kunnen doen onder de vleugels van TOP Oss. Ondanks de momenteel magere resultaten zie je dat de club, binnen haar mogelijkheden, veel ambitie toont. Een lijn loopt nooit alleen maar omhoog. We moeten hier sterker uitkomen” aldus Giovanni Büttner.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing MVV – TOP Oss

Zes dagen na het gelijkspel tegen SC Cambuur staat de volgende wedstrijd op de planning. Vol zelfvertrouwen reist de ploeg van Klaas Wels vrijdag af naar Maastricht voor het duel met...