Home > TOP Oss komt niet voorbij Helmond Sport, 0-0
NIEUWS
TOP Oss komt niet voorbij Helmond Sport, 0-0
13 november 2021

Op een troosteloze avond wist TOP Oss de achterstand op de ranglijst op Helmond Sport van drie punten niet goed te maken. Ondanks aandringen in met name de tweede helft lukte het niet om de degelijke Helmondse muur te slechten. Daarvoor miste de ploeg deze avond ook de overtuiging.

 

 

Bob Peeters keerde deze wedstrijd weer terug langs de lijn

Foto: Bert van Berkum

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Beide ploegen wisten het publiek niet te vermaken. De eerste periode was voor Helmond Sport de tweede periode in de eerste helft voor TOP Oss.

Na de pauze haalde de thuisploeg een hoger niveau maar kon het de verdedigende stellingen van Helmond Sport niet echt doorbreken. Uiteindelijk leidde het in de absolute eindfase toch tot de enorme kans waar de thuisploeg naar op zoek was. De kans werd echter niet gegrepen door Richonell Margaret. De mooie aanval eindigde met een schot van 5 meter hoog over het doel. Geen gejuich, geen belangrijke overwinning. De beginstand werd de eindstand en daarmee voelden de gasten zich de morele winnaar. Het mooiste aan de avond was het bedanken van de spelers direct na afloop door het publiek. Dit ondanks het feit dat ze nu niet verwend werden.

Volgende week speelt TOP Oss uit tegen FC Den Bosch. Vanwege de verscherpte corona regels helaas een derby zonder publiek.

TOP Oss gaat er aankomende vrijdag alles aan doen om de drie punten mee naar Oss te nemen!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...