Home > TOP Oss komt naar Tilburg toe! Jij ook?
NIEUWS
TOP Oss komt naar Tilburg toe! Jij ook?
3 april 2023

Vrijdag 21 april gaat TOP Oss de strijd aan met de Tilburgers in het Koning Willem II stadion. Wil jij erbij zijn? Hieronder vind je alle info die je nodig hebt!

Willem II – TOP Oss, vrijdag 21 april 2023, aanvang 20.00u

Voor deze wedstrijd is het verplicht gebruik te maken van de aangeboden combitickets.

Buscombi
Busvervoer + ticket – € 29,00
Er zijn maximaal 100 bustickets beschikbaar.

Om de bussen te laten rijden, dienen er minimaal 40 tickets te zijn verkocht per bus.

Op vrijdag 21 april instapprocedure vanaf 17.45u, waarna de bus om 18.00u richting Tilburg vertrekt. De bus zal klaar staan aan de voorzijde van het stadion bij de Fanshop.

Autocombi
Ticket € 6,00
Taxibusjes zijn NIET toegestaan.

Op vrijdag 21 april tussen 18.00-18.15u kunnen de kaarten worden omgewisseld aan de voorzijde van het stadion bij de Fanshop. Hier zal ook de verplichte rijroute worden uitgedeeld.

  • Toestemming voor het gebruik van banners en vlaggen conform reglementen van de KNVB (niet over de reclameborden).
  • Trommel is toegestaan.
  • Er mag geen eigen drank worden meegenomen.
  • Op het gehele complex van Willem II geldt een rookverbod.

Onder invloed van
Supporters die in kennelijke staat van dronkenschap verkeren en/of onder invloed van verdovende middelen zijn, worden geweigerd en krijgen geen toegang tot het stadion.

Hard cups

Vanaf de wedstrijd tegen TOP Oss, schakelt de horecapartner van Willem II over op herbruikbare hard cups, in plaats van plastic wegwerpbekers. Dit heeft uiteraard gevolgen voor iedereen die een biertje of iets fris (of een fris biertje) in het stadion wil drinken, ook in het uitvak.

Omdat deze bekers hergebruikt worden moet je rekening houden met het volgende:

  • De Horeca in het uitvak van Willem II is alleen maar te betalen via pin.
    Als je een drankje koopt bij de horeca in het uitvak van Willem II koop je voor 2 euro ook de beker waar het drankje inzit er bij.
  • Als je drinken op is en je wil nog wat drinken kan je bij de horeca een nieuw drankje kopen en als je je beker inlevert hoef je niet opnieuw voor de beker te betalen.
  • Na afloop van de wedstrijd kun je jouw beker weer inleveren tot 10 minuten na de wedstrijd en krijg je je 2 euro terug gepind op je rekening. Je mag eventueel ook de beker meenemen naar huis.
  • Bij incidenten en of calamiteiten in en rond het uitvak zal de horeca worden gesloten en kunnen de bekers niet meer worden ingewisseld.

LET OP: Deze bekers komen harder aan als je deze in de lucht gooi,t laat staan gericht mee gooit. Willem II zal hier ook harder tegen optreden en indien nodig direct de horeca in het vak waar gegooid is sluiten.

Uitreispas en geldig legitimatiebewijs verplicht.
1 kaartje p.p.

Kaartverkoop loopt van vrijdag 31 maart 2023 09.00 uur t/m donderdag 20 april 2023 18.00 uur.

Kaarten voor onze uitwedstrijden zijn alleen beschikbaar voor supporters in het bezit van een uitreispas. Controle op bezit van ticket en uitreispas wordt uitgevoerd.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...