Home > Deze spelers van TOP Oss spelen in de zomer als international
NIEUWS
Deze spelers van TOP Oss spelen in de zomer als international
2 juni 2023
Het seizoen mag er dan voor TOP OSS op zitten, Joshua Sanches en Jearl Margaritha zijn nog niet klaar met voetballen. Sanches mag zich melden op het trainingskamp van de Surinaamse nationale equipe in Amsterdam, en Margaritha is opnieuw opgeroepen als speler van Curaçao.

Voor Sanches is het de eerste keer dat hij een plek in de voorselectie krijgt. Hij begint vandaag aan het trainingskamp van de Surinamers in Amsterdam. Maandag 5 juni voegen zich daar nog enkele spelers bij, en op 10 juni wordt de definitieve selectie bekend gemaakt.

Jearl Margaritha | Foto: FKK
Jearl Margaritha | Foto: FKK

Curaçao
Jearl Margaritha is al zeker van zijn deelname in het interlandvoetbal deze zomer. Op 13 juni is hij er bij als speler van Curaçao voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Puerto Rico, en op 16 juni speelt de ploeg van coach Remko Bicentini een kwalificatiewedstrijd voor de Gold Cup tegen Saint Kitts and Nevis. Margaritha zat tijdens eerdere wedstrijden van het team al op de bank, en het lijkt zeer waarschijnlijk dat hij eindelijk minuten gaat maken in de kleuren van Curaçao.

Vaste waarde Roshon van Eijma wordt ditmaal gemist bij datzelfde team. Eerder dit jaar nam hij het als speler van Curaçao nog op tegen Lionel Messi in hun vriendschappelijke duel met Argentinië. De twee wedstrijden van het elftal overlappen nu echter met zijn aanstaande huwelijksreis.

TOP Oss wenst Joshua, Jearl en natuurlijk ook Roshon, alle geluk deze zomer!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...