Home > TOP Oss in de laatste minuut ten onder tegen VVV-Venlo
NIEUWS
TOP Oss in de laatste minuut ten onder tegen VVV-Venlo
27 augustus 2022

TOP Oss heeft geen punten overgehouden aan de onderlinge ontmoeting met VVV-Venlo. Het is de derde opeenvolgende nederlaag voor TOP, dat in de 93ste minuut de 1-2 om de oren kreeg door een afstandsschot van Nick Venema.

Niet waar we op hadden gehoopt…

Na een wat rommelig begin was de eerste grote kans voor TOP Oss. Na een goede voorzet van Trevor David kon Roshon van Eijma de bal bij de tweede paal binnenkoppen. De centrale verdediger wist de bal echter niet goed te raken en wist de Ossenaren dus niet op een 1-0 voorsprong te zetten. Tien minuten later wist TOP wel op een 1-0 voorsprong te komen. Justin Mathieu werd in het strafschopgebied ten val gebracht door Richard Sedlacek, wat resulteerde in een strafschop voor de Ossenaren. Mathieu ging zelf achter de bal staan en schoot de penalty met een stift door het midden uiterst beheerst binnen.

In de 40ste minuut wisten de Venlonaren op gelijke hoogte te komen. Nick Venema legt een teruggetrokken voorzet perfect klaar voor Thijme Verheijen, die de bal in de korte hoek binnen kon schieten.

In de tweede helft was VVV op jacht naar de 1-2. Debutant Thijs Jansen maakte echter een sterke indruk en wist zijn doel een hele lange tijd goed te verdedigen. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, totdat Nick Venema in de 93ste minuut de bal binnen wist te schieten. De spits schoot van buiten het strafschopgebied de bal laag in de hoek. Debutant Jansen had geen antwoord op het schot van Venema, dat VVV verzekerde van de drie punten.

Op maandag 5 september neemt TOP Oss het om 20:00u op de Herdgang op tegen Jong PSV.