Home > TOP Oss huurt Richonell Margaret van AZ
NIEUWS

TOP Oss huurt Richonell Margaret van AZ

12 augustus 2021

Richonell Margaret is de volgende speler die TOP Oss komt versterken. De 20-jarige aanvaller die op meerdere posities in de voorhoede inzetbaar is, komt op huurbasis over van AZ.

Welkom Richonell!

Foto’s: ProShots

De Nederlandse aanvaller met Surinaamse roots, kwam in de zomer van 2019 via de jeugdopleidingen van Ajax en Vitesse, terecht in Alkmaar. Hier werkte hij twee seizoenen lang zijn wedstrijden af in Jong AZ. Voor zijn leeftijd heeft Margaret dus al behoorlijk wat ervaring opgedaan in het betaalde voetbal. De teller staat inmiddels op 43 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij zeven doelpunten wist te maken. Ook maakte Margaret al minuten in de Eredivisie, de TOTO KNVB Beker en de prestigieuze Youth League. De volgende bestemming is inmiddels dus duidelijk voor Margaret: TOP Oss!

Peter Bijvelds: “Wij vinden Richonell absoluut een meerwaarde voor onze selectie. Hij is op meerdere posities voorin inzetbaar. Daarnaast is hij snel, sterk, en een echte teamspeler die ook nog eens goals kan maken. Wij zien in hem een topaanwinst!”  

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...