Home > TOP Oss heeft beet: Cas Peters komt
NIEUWS

TOP Oss heeft beet: Cas Peters komt

10 augustus 2019

Peter Bijvelds is nog niet klaar met toveren: aanvaller Cas Peters komt de gelederen van TOP Oss versterken. De 26-jarige spits maakt de overstap van FC Volendam en tekent voor twee seizoenen.

Peters heeft vooral bij FC Emmen bewezen een doelpuntenmachine te zijn. Ook was hij in het verleden de nummer 9 van Go Ahead Eagles, FC Twente, De Graafschap. In totaal maakte hij 77 goals in 223 duels.

“Ik wil vooral het plezier in het spelletje terug vinden.”

De bruiloft van Lion Kaak
Bijvelds en Peters kwamen eind mei met elkaar in contact op de bruiloft van Lion Kaak en van meet af aan zagen de twee een samenwerking wel zitten. “Cas wilde graag naar Oss komen, maar we wisten dat het geen gemakkelijk traject zou zijn”, kijkt Bijvelds terug. “Maar waar een wil is, is een weg. Ik ben blij dat het gelukt is.”

“Cas kan in ons systeem dé ontbrekende schakel zijn”, vervolgt de directeur. “Hij kan op eigen kracht wat creëren, zoals Huseyin Dogan dat ook kon.”

Op gevoel
Peters en Kaak zijn voetbalvrienden en dat contact heeft de nieuweling extra enthousiast gemaakt. “We rijden straks met zijn vijven (ook Sjoerd Overgoor, Dennis Hettinga en Giovanni Büttner zitten in de auto red.) vanuit het oosten naar Oss, maar hij heeft mij een plekje voorin beloofd”, grapt Peters. “Dat is part of the deal. Nee zonder dollen, ik ga naar Oss om het plezier in het spelletje terug te vinden. Ik heb deze keuze op gevoel gemaakt.”

De kersverse aanwinst hoopt dat als de schik terug is, de doelpunten vanzelf volgen. Hij kijkt er naar uit om maandag aan te sluiten. “TOP lijkt me een warme club, waar hard gewerkt wordt. Daar houd ik van. Daarnaast zijn er behoorlijk wat spitsen die het hier goed gedaan hebben. Ik hoop in dat mooie rijtje te komen.”

We zijn blij dat je er bent Cas!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing Telstar – TOP Oss

De afgelopen weken waren druk voor de ploeg van Klaas Wels. Twee weken waarin vier duels werden gespeeld. Morgen is de laatste van deze reeks aan de beurt. TOP Oss gaat op bezoek in...