Home > TOP Oss gaat onderuit in Breda
Wedstrijdverslag
TOP Oss gaat onderuit in Breda
30 april 2022

Gisteravond wist TOP geen punten over te houden aan het uitduel tegen NAC Breda. De thuisploeg bleek helaas te sterk voor de Ossenaren en de punten bleven dan ook in het Rat Verlegh Stadion dankzij doelpunten van Cagro, van Schuppen en Velanas.

Het zat er net niet in…

Foto’s: Bert van Berkum

TOP was een groot gedeelte van de wedstrijd de onderliggende partij, maar leek toch af en toe via een counter voor gevaar te zorgen. Voormalig TOP Oss keeper Nick Olij bleek echter een doorn in het oog voor de voorhoede van de Ossenaren, die het maar niet voor elkaar kregen om de kansen af te maken.

De thuisploeg wist daarentegen wel drie keer het net te vinden. Norbert Alblas wist de ploeg van Bob Peeters in het begin van de wedstrijd nog een paar keer te redden, maar toen de bal na een half uur vanaf de stip werd binnengeschoten door Welat Cagro stond er toch 1-0 op het scorebord. Vier minuten later was het weer raak voor de thuisploeg, dit keer was het Boris van Schuppen die het net wist te vinden en NAC op een comfortabele 2-0 voorsprong wist te zetten.

Na de rust kwam TOP er af en toe gevaarlijk uit, maar het net werd helaas niet gevonden. In de 88ste minuut gooide Odysseus Velanas de wedstrijd definitief in het slot en stond de 3-0 eindstand op het scorebord.

Volgende week vrijdag om 20:00u staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, dan neemt de ploeg van Bob Peeters het in het Frans Heesenstadion op tegen MVV Maastricht.