Home > TOP Oss frustreert zichzelf en verliest onnodig met 0-1
NIEUWS
TOP Oss frustreert zichzelf en verliest onnodig met 0-1
14 november 2020

Na eerder in de week al onnodig te hebben verloren herhaalde onze ploeg die negatieve uitkomst thuis tegen Eindhoven helaas! In een voor de neutrale toeschouwer zeer open en aantrekkelijke eerste helft met werkelijk continu kansen over en weer bleef het op miraculeuze wijze 0-0. De gasten waren het dichtstbij een doelpunt na een wel of niet overtreding op onze doelman waarbij de daaropvolgende goal werd afgekeurd. Van de grote hoeveelheid kansen uit deze eerste helft waren die van Cas Peters en Dean Guezen de 100% kansen. Na de pauze daalde het niveau fors en werd het zeer bedenkelijk van beide zijdes. Wij maakten echter (wederom) de beslissende fout. De 0-1 nederlaag was frustrerend, onnodig, misschien onverdiend maar bovenal gewoon een feit. Pijnlijk. Volgende week spelen we uit bij het sterke Volendam.

Knop om en focus op de volgende wedstrijd over een week tegen hoogvlieger FC Volendam!

Foto’s: Ronald Goudberg en Bert van Berkum