Home > TOP Oss Foundation verwelkomt Dephlin Holland als nieuwe Projectleider
NIEUWSTOPIC
TOP Oss Foundation verwelkomt Dephlin Holland als nieuwe Projectleider
15 april 2024

TOP Oss is verheugd om de benoeming van Dephlin Holland als nieuwe Projectleider voor de TOP Oss Foundation (TOF) aan te kondigen. Dephlin heeft al ervaring bij de gemeente Arnhem en de maatschappelijke tak van Go Ahead Eagles.

Over zijn nieuwe rol bij de TOF zegt Dephlin Holland: “Ik ben enorm enthousiast om deze uitdaging aan te gaan. Ik kijk ernaar uit om een maatschappelijke impact te maken en leiding te geven aan projecten zoals Community Champions en TOP-fit. Het is een mooie kans om bij te dragen aan het welzijn van de samenleving in de regio Oss door middel van sport.”

Erik van Hees, voorzitter van de TOF, is ook verheugd over de aanstelling van Holland: “Het is fijn om Dephlin als fulltime medewerker aan boord te hebben. We kunnen nu snel stappen maken en de geplande projecten realiseren. Er ligt een solide basis en Dephlin heeft nu alle ruimte om deze optimaal te benutten.”

Bas van Rossum, algemeen directeur van TOP Oss, voegt hieraan toe: “We zijn blij dat Dephlin als projectleider onder de vlag van de TOF aan de slag gaat. Hij is inmiddels goed gesetteld op ons kantoor en gaat nauw samenwerken met de medewerkers, vrijwilligers en stagiairs van TOP Oss om van de Foundation een succes te maken.”

Dephlin is per 8 april begonnen met zijn werkzaamheden voor de TOF. TOP Oss heet hem van harte welkom en wenst hem veel succes in zijn nieuwe rol als Projectleider bij de TOF.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.Β  π“πŽπ 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞π₯π₯𝐞 𝐬𝐞𝐒𝐳𝐨𝐞𝐧𝐀𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫π₯𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🀩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...