Home > TOP Oss Foundation en Sport Expertise Centrum kondigen samenwerking aan
NIEUWSTOPIC
TOP Oss Foundation en Sport Expertise Centrum kondigen samenwerking aan
3 juli 2024

TOP Oss Foundation (TOF) en het Sport Expertise Centrum (SEC) zijn een samenwerking aangegaan voor een periode van minimaal drie seizoenen. Beide organisaties, gevestigd op de talentencampus in Oss, bundelen hun krachten om impact te  gaan maken in de regio. Deze samenwerking vormt een sterke basis voor de uitvoering van nieuwe projecten.

Doelgerichte samenwerking

Het doel van deze samenwerking is om de TOF projecten, zoals Community Champions en TOP FIT, uitvoerbaar te maken met behulp van de expertise en inzet van het SEC. Deze projecten zijn gericht op jongeren, waarbij zij gedurende 16 weken de kans krijgen om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Hierdoor worden zij sterker en beter voorbereid op een mooie toekomst in de maatschappij.

Dephlin Holland, projectleider van de TOF, en de medewerkers van het SEC zullen nauw samenwerken om deze projecten te realiseren. “Ik ben blij dat we in het SEC een partner hebben gevonden waarmee we onze projecten kunnen uitvoeren,” aldus Holland. “Ik kijk uit naar onze samenwerking en de impact die we gaan maken in de regio.”

Investeren in de gemeenschap

Erik van Hees, voorzitter van de TOF, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Door middel van deze samenwerking kunnen we in het aankomende seizoen starten met onze nieuwe projecten. Deze stap stelt ons in staat om nog meer mensen te bereiken en een grotere impact te maken.”

Ook Marc Ghering, directeur van het SEC, is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Nadat we hebben kunnen helpen met het opstarten van de TOF, zijn we blij dat we onze samenwerking nu kunnen voortzetten. We kijken ernaar uit om de plannen en projecten die er zijn gemaakt, verder uit te werken en tot een succes te maken.”

Meer weten over de TOP Oss Foundation? Ga naar toposs.nl/foundation of neem contact op met Dephlin via dephlin.holland@toposs.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...