Home > TOP Oss excelleert maar wint niet van MVV
NIEUWS
TOP Oss excelleert maar wint niet van MVV
4 december 2021

Vooraf zou het ongetwijfeld arrogant geklonken hebben als TOP Oss zou zeggen dat een gelijkspel als een absolute nederlaag aan zou voelen. Na de wedstrijd vond iedereen dit echter een meer dan terechte opmerking.

TOP Oss gaat wederom onzorgvuldig met haar kansen om

Foto: ProShots

TOP Oss excelleerde en declasseerde MVV. Een overvloed aan kansen na vaak zeer soepele aanvallen werd om zeep geholpen. Onze verdediging stond echter als een huis en gaf nog geen halve mogelijkheid weg. Maar in de blessuretijd viel dan toch de prachtige gelijkmaker uit een relatief kleine kans. Wederom viel een oude voetbalwet in ons nadeel uit en pakten we niet het resultaat wat we hadden moeten pakken. Jearl Margaritha en Mart Remans scoorden. Laatstgenoemde maakte pijnlijk duidelijk waarom TOP Oss hem graag langer had behouden: scoren terwijl je niet aan de bak komt. Zijn prachtige treffer had echter een eretreffer moeten zijn en niet de gelijkmaker. Elke criticaster die vindt dat TOP Oss te weinig resultaten haalt en gisteren tegen MVV ruim had moeten winnen heeft gelijk. Elke criticaster die niet vindt dat TOP Oss wederom zeer aansprekend voetbal speelde gisteravond heeft de wedstrijd niet gezien.

Aanstaande vrijdag spelen we thuis tegen het sterke Jong Ajax.

Vrijdag 10 december neemt TOP Oss het op tegen Jong Ajax

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...