Home > TOP Oss en Sjoerd Overgoor langer door
NIEUWS

TOP Oss en Sjoerd Overgoor langer door

29 mei 2019

Sjoerd Overgoor speelt ook in het seizoen 2019/2020 voor TOP Oss. De 30-jarige middenvelder kwam in januari van dit jaar over van Go Ahead Eagles en plakt er nog minimaal een jaar aan vast.

Overgoor speelde de afgelopen maanden zes wedstrijden in het rood-wit. Drie keer stond hij aan de aftrap. Zijn totaal in het betaald voetbal staat vandaag de dag op 217 duels.

Geweldig sportman
Ondanks het feit dat hij nog niet gigantisch veel speeltijd heeft gekregen, heeft hij wel een goede indruk achtergelaten. “Sjoerd is een geweldig sportman. Hij kwam deze winter, omdat hij wilde laten zien dat hij ‘het’ nog steeds kan”, reageert Peter Bijvelds. “En dat heeft-ie op trainingen en tijdens de wedstrijden die hij wel speelde ook gedaan. Sjoerd is een meerwaarde gebleken en ik heb er het volste vertrouwen in dat hij dat ook blijft.”

We zijn blij dat je blijft Sjoerd!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Samenvatting TOP Oss – Jong Ajax

TOP Oss weet inmiddels dondersgoed hoe een seizoen gestart moet worden: met winst. Voor het derde jaar op rij is de eerste wedstrijd omgezet in een driepunter. Jong Ajax werd met 2-1...

TOP Oss heeft beet: Cas Peters komt

Peter Bijvelds is nog niet klaar met toveren: aanvaller Cas Peters komt de gelederen van TOP Oss versterken. De 26-jarige spits maakt de overstap van FC Volendam en tekent voor twee...