Home > TOP Oss en Sjoerd Overgoor langer door
NIEUWS

TOP Oss en Sjoerd Overgoor langer door

29 mei 2019

Sjoerd Overgoor speelt ook in het seizoen 2019/2020 voor TOP Oss. De 30-jarige middenvelder kwam in januari van dit jaar over van Go Ahead Eagles en plakt er nog minimaal een jaar aan vast.

Overgoor speelde de afgelopen maanden zes wedstrijden in het rood-wit. Drie keer stond hij aan de aftrap. Zijn totaal in het betaald voetbal staat vandaag de dag op 217 duels.

Geweldig sportman
Ondanks het feit dat hij nog niet gigantisch veel speeltijd heeft gekregen, heeft hij wel een goede indruk achtergelaten. “Sjoerd is een geweldig sportman. Hij kwam deze winter, omdat hij wilde laten zien dat hij ‘het’ nog steeds kan”, reageert Peter Bijvelds. “En dat heeft-ie op trainingen en tijdens de wedstrijden die hij wel speelde ook gedaan. Sjoerd is een meerwaarde gebleken en ik heb er het volste vertrouwen in dat hij dat ook blijft.”

We zijn blij dat je blijft Sjoerd!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...