Home > TOP Oss en Mystery Voetbal Box gaan samenwerking aan
NIEUWS
TOP Oss en Mystery Voetbal Box gaan samenwerking aan
1 september 2022

TOP Oss is blij om Mystery Voetbal Box te mogen verwelkomen als sponsor! Mystery Voetbal Box is dit seizoen ook te zien op het tenue van TOP Oss. Afgelopen vrijdag, in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo, was het logo van Mystery Voetbal Box al te zien op het shirt van TOP Oss. 

Commercieel manager Ronnie Buitenkamp over de samenwerking met Mystery Voetbal Box:
‘’We zijn zeer verheugd dat we in Mystery Voetbal Box de partner hebben kunnen vinden om de lege positie op ons wedstrijdshirt in te kunnen vullen. Onze sportieve en zakelijke ambities sluiten naadloos bij elkaar aan, dat maakt deze samenwerking uniek!’’

Mystery Voetbal Box is de marktleider van Mystery Voetbal producten voor alle voetbalfans. Met diverse gepersonaliseerde e-commerce webshops biedt Mystery Voetbal Box alle voetbalfans in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Mystery Voetbal Box producten aan. Hun grote sectie van voetbalshirts aangevuld met voetbalsjaals en voetballen vormen de basis van hun productassortiment.

Door een verfijnd bestelproces garandeert Mystery Voetbal Box dat elke klant het perfecte shirt ontvangt.  Wie echt verslaafd is aan voetbalshirts verzamelen kan ook een abonnement afsluiten voor een scherpe prijs.

Kijk nu op www.mysteryvoetbalbox.nl voor meer informatie!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...