Home > TOP Oss en Klaas Wels gaan niet met elkaar door.
NIEUWS

TOP Oss en Klaas Wels gaan niet met elkaar door.

6 mei 2021

Aan een jarenlange samenwerking tussen TOP Oss en Klaas Wels komt aan het einde van dit seizoen een einde. Na jarenlang assistent-trainer te zijn geweest is Klaas dan ook 4,5 jaar als hoofdcoach aan onze club verbonden geweest.

 

“Klaas heeft aan het roer gestaan van behoorlijk wat successen binnen onze club.”

Foto’s: Bert van Berkum

Directeur Peter Bijvelds over het aanstaande afscheid van Klaas Wels:

“Klaas heeft aan het roer gestaan van behoorlijk wat successen binnen onze club. Onder meer de hoogste klassering in onze clubgeschiedenis! Het was dan ook een meer dan lastig besluit. Te meer omdat de relatie met Klaas een prima relatie is en was en we  het nodige hebben weten op te bouwen. Ik onderschrijf de betrouwbaarheid van Klaas en zijn deskundigheid. Tevens identificeert hij zich met de club en heeft de club hem veel gegeven maar heeft hij dat ook terugbetaald. Een lastig besluit om meerdere redenen dus. We vonden echter na lang beraad dat we toe zijn aan een nieuwe hoofdcoach met een nieuwe aanpak. De tijd zal het leren. Ik wens Klaas de allerbeste club toe. Dat heeft hij wat mij betreft verdiend.”

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Klaas Wels: Ossenaar voor altijd!

Het is alweer ruim twee weken geleden dat Klaas Wels tegen Roda JC voor de 168e en de laatste keer als trainer op het veld stond. Na dertien jaar kwam er een einde aan het tijdperk...