Home > TOP Oss en Eindhoven knokken zich naar een remise!
NIEUWS
TOP Oss en Eindhoven knokken zich naar een remise!
27 maart 2021

Op een druilerige vrijdagavond wist TOP Oss zich niet (geheel) te revancheren voor de thuisnederlaag. In Eindhoven bleef het bij een al met al terechte 0-0 eindstand.

De 0-0 ruststand was op basis van het spelbeeld toch wel licht teleurstellend.

Foto’s: Bert van Berkum

1-5-4-1
De gastheren speelden evenals in Leeuwarden in een 1-5-4-1 systeem. Toch wisten we in de eerste helft vaak dreigend te zijn in de kleine ruimtes met goed verzorgd veldspel en veelvuldig opkomende backs. De laatste pass was echter te vaak te onzorgvuldig en Mart Remans en Dennis van der Heijden werden op het nippertje gestuit. Na een slim genomen vrije trap was Dennis van der Heijden met een poeier richting de kruising er nog het dichtstbij. Al mocht het schot uit stand van Mart Remans er ook zijn. Eindhoven zette daar voor de rust erg weinig tegenover. Pas in de laatste minuten kropen zij enigszins uit hun schulp en kregen ze nog een grote kans. De 0-0 ruststand was op basis van het spelbeeld toch wel licht teleurstellend.

Mindere tweede helft, wel kansen!
De Eindhovenaren kwamen met wat minder defensieve intenties uit de startblokken na rust. Derhalve waren we dus ook minder dominant dan voor de pauze. Toch was ons doel helder: we gingen voor de winst. Pas na 20 minuten kwamen we er weer beter in en wijzigde het spelbeeld weer. In de laatste fase kregen beide ploegen kansen op de volle buit en ontstonden er diverse hachelijke momenten voor beide doelen. In de 89e minuut leek de bevrijdende goal voor TOP Oss dan toch te vallen. Na een mooie pass en dito hakbal wist invaller Cas Peters met een heerlijk stiftje te scoren! Helaas de goal werd geannuleerd wegens buitenspel. Geen VAR in onze competitie dus geen bestudering van beelden mogelijk. Zodoende eindigden we met een toch wel wat teleurstellende 0-0 remise.

Volgende week vrijdag uit tegen FC Den Bosch om 20.00 uur.

Helaas de goal werd geannuleerd wegens buitenspel. Dennis van der Heijden bekijkt de beelden.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?