Home > TOP Oss doet aangifte tegen opruiende afbeelding
NIEUWSTOPIC
TOP Oss doet aangifte tegen opruiende afbeelding
6 april 2023
Voetbal is emotie. En emoties kunnen soms hoog oplopen. Dat supporters van TOP Oss zich nauw betrokken voelen bij de club, is iets dat wij zeer waarderen. Ook wanneer zij het niet eens zijn met bepaalde beslissingen die vanuit de clubleiding genomen worden. Die onvrede, is immers geboren uit een liefde voor de club die we uiteindelijk allemaal delen, ongeacht hoe we tegen specifieke zaken aankijken.

Helaas is gebleken dat een enkeling hierin zover doorschiet, dat de grenzen van het onbetamelijke ver overschreden worden. Op social media is een gemanipuleerde afbeelding geplaatst van trainer Klaas Wels (tot voor kort technisch directeur) die de club als dermate beledigend en bedreigend ziet, dat besloten is hier aangifte tegen te doen. Daarnaast gaat het om een afbeelding die in onze ogen de holocaust bagatelliseert. Sentimenten waarvan wij als club enkel de grootst mogelijke afstand willen nemen.

TOP Oss mag dan wel een kleine club zijn, het rood en wit ligt veel mensen na aan het hart. Vragen over het beleid van de club of mogelijke kritiek daarop, zijn een gevolg van die betrokkenheid. Zulke kritiek kan echter prima binnen de grenzen van algemeen geldende normen en waarden gegeven worden. Wie dat daarentegen niet blijkt te kunnen, zet uiteindelijk enkel zichzelf buitenspel.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...