Home > TOP Oss contracteert Bodhi Prinssen
NIEUWS

TOP Oss contracteert Bodhi Prinssen

11 augustus 2021

De selectie van Bob Peeters begint steeds meer vorm te krijgen. Met het aantrekken van doelman Bodhi Prinssen liggen er nu drie keepers vast. De 23-jarige Prinssen zat zonder club na zijn vertrek bij SC Cambuur.

Welkom in Oss, Bodhi!

Foto: Ronald Goudberg

De 1 meter 90 lange doelman heeft al een aantal clubs achter naam staan. Via omzwervingen bij onder andere Almere City FC, FC Utrecht, RKC Waalwijk en SC Cambuur, start hij nu dus aan een nieuw avontuur bij TOP Oss. Tot een debuut in het betaalde voetbal kwam het nog niet voor Bodhi.

Bodhi Prinssen: “Ik ben blij om in Oss te zijn. Dit is een mogelijkheid om weer in het betaalde voetbal actief te zijn na een zware periode voor mij”.

Keeperstrainer Ronnie Buitenkamp: “We hebben Bodhi tijdens zijn proefperiode uitgebreid geanalyseerd en hebben er vertrouwen in dat hij op een goede manier de concurrentie kan aan gaan met Norbert en Lars!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...