Home > TOP Oss contracteert Amine Rehmi
NIEUWSTOPIC
TOP Oss contracteert Amine Rehmi
18 juli 2023

Amine Rehmi heeft dinsdagmiddag een contract bij TOP Oss ondertekend. De 21-jarige buitenspeler heeft een verleden bij onder andere SC Cambuur en Sparta. Rehmi zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen met een cluboptie voor één extra seizoen.  

‘’Amine is een linksbenige buitenspeler die vanaf beide flanken goed uit de voeten kan’’, zegt technisch directeur Linton Posthumus. ‘’Het is een jongen met heel veel snelheid en diepgang, die bij TOP Oss de tijd krijgt om zich verder te ontwikkelen’’.

Amine Rehmi over zijn komst: ‘’Ik ben blij en trots om voor TOP Oss te mogen spelen. Ik wil hier graag laten zien wat ik kan en ik kijk dan ook erg uit naar mijn tijd bij deze club, ik kan niet wachten om te beginnen’’.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...