Home > TOP Oss breidt technische staf uit
NIEUWSTOPIC
TOP Oss breidt technische staf uit
14 juni 2024

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.

El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van de onder 15. De nieuwe assistent trainer heeft eerder gewerkt in de jeugdopleidingen van PSV en FC Twente en is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van onder andere individuele ontwikkeling zullen van waarde zijn voor de club.

El Idrissi kijkt uit naar de samenwerking binnen de staf: “Ik heb gekozen voor TOP Oss omdat het een club is waar iedereen het beste uit zichzelf wil halen. Samen met de staf wil ik presteren door optimaal gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Mijn doel is om spelers maximaal te ontwikkelen en een maximaal presterend team neer te zetten.’’

Athanasios Papastamatiou voegt zich bij de staf in de rol van Hoofd Methodologie. Daarnaast gaat Nick Lim twee dagen in de week stage lopen bij de technische staf van TOP Oss.

Technisch directeur Linton Posthumus over het uitbreiden van de staf: “Met deze aanstellingen creëren we een staf waarin een ontzettende drive zit om de club vooruit te helpen. We kijken ernaar uit om te zien hoe hun expertise en ervaring zullen bijdragen aan de ontwikkeling van onze spelers en team.”

Welkom allen!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...