Home > TOP Oss boekt overtuigende 0-3 overwinning op Jong PSV
NIEUWS
TOP Oss boekt overtuigende 0-3 overwinning op Jong PSV
5 september 2022

TOP Oss kent een geweldige avond in Eindhoven. Op De Herdgang werd Jong PSV met een overtuigende 0-3 verslagen. De goals kwamen van Trevor David, Justin Mathieu en Toshio Lake. Kristof Aelbrecht kan tevreden zijn met deze wedstrijd.

Eerste goal van Trevor David!

PSV opende de wedstrijd met een niet te missen kans die toch werd gemist door Antonisse. Het antwoord van ons TOP volgt snel toen in minuut 6 een wereldkans zich voordeed. David gaf voor op Lake, maar het schot van Toshio Lake werd onschadelijk gemaakt door doelman Schiks. Na een kwartier spelen begonnen de Eindhovenaren het op de heupen te krijgen. De omhaal van Van Duiven werd makkelijk gepakt door Thijs Jansen. Een actief begin op De Herdgang.

De 0-1 werd binnengekopt in de 28ste minuut door de fantastisch spelende Trevor David! De voorzet van Jearl Margaritha vloog naar de tweede paal waar David hem met zijn hoofd knap tussen de palen werkte. Het antwoord van Jong PSV is gevaarlijk, maar werd niet beloond met een doelpunt. In minuut 37 werd er gewisseld door TOP Oss. De geblesseerde Van der Sluys maakte plaats voor Nicolas Abdat. Kort daarna volgde de eerste kaart van de wedstrijd. Lake stopte een veelbelovende aanval van de Eindhovenaren, maar dit kostte hem wel een gele prent. De 0-2 viel net voor rust. Justin Mathieu schoot de bal via de doelman in de goal en zo ging TOP Oss de rust in met een heerlijke voorsprong!

Gelijk na de rust sloegen onze toppers uit Oss weer toe! De 0-3 wordt na een fout van Jong PSV binnen geschoten door Toshio Lake! Een heerlijke start van de tweede helft. TOP Oss ging rustig door met aanvallen na de 0-3. Een mooie actie van Lake resulteert net niet in een doelpunt. Het schot gaat net naast. In minuut 66 ging TOP Oss wisselen. Toshio Lake verlaat het veld voor de teruggekeerde Margaret en Joep van der Sluys maakt plaats voor Kyvon Leidsman. Een knappe redding van Thijs Jansen een kwartier voor het einde van de wedstrijd zorgt ervoor dat de doelman de 0 weet te houden. De doelman verschalkt een geplaatst schot en Jong PSV houdt er een corner aan over. Gelijk daarna volgt het debuut van Γ–mer GΓΌndΓΌz die in de plaats komt van Joshua Sanches. Na de wissel speelden beide teams de wedstrijd uit. De goals van David, Mathieu en Lake zorgen voor een 0-3 eindstand op het scoreboard in Eindhoven.

Aankomende vrijdag om 20.00 uur speelt TOP Oss thuis tegen Jong Ajax. In het Frans Heesen Stadion gaat de ploeg van Kristof Aelbrecht op jacht naar de tweede overwinning op rij.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.Β  π“πŽπ 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞π₯π₯𝐞 𝐬𝐞𝐒𝐳𝐨𝐞𝐧𝐀𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫π₯𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🀩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...