Home > TOP in Town: in actie voor De Voedselbank
NIEUWS

TOP in Town: in actie voor De Voedselbank

21 november 2019

Maatschappelijk hoofdsponsor Hendriks Bouw en Ontwikkeling en TOP Oss zijn een samenwerking gestart met De Voedselbank Oss en omgeving. Dit is één van de initiatieven vanuit het project TOP in Town.

De voorraad van De Voedselbank met lang houdbare producten neemt af. Daarom springen Hendriks en TOP in de bres.

Geef en kom gratis naar TOP Oss – Excelsior!

Drie producten = één kaartje
Op vrijdag 13 december komt Excelsior op bezoek in het Frans Heesen Stadion. En mensen kunnen dit duel gratis bezoeken. Hoe? Door drie producten mee te nemen voor De Voedselbank. Meer mag altijd! Deze kun je inleveren voor een wedstrijdkaart.

Heb je al een (seizoen)kaart? Dan zou het natuurlijk nog steeds mooi zijn als je De Voedselbank wilt helpen. Je kunt producten achterlaten bij vrijwilligers van De Voedselbank. Zij staan bij de toegangspoorten. 

Enkele voorbeelden van benodigde producten:
– Koffie
– Rijst
– Pastasaus
– Pasta’s zoals spaghetti of macaroni
– Pannenkoekenmeel
– Potten of blikken groenten
– Houdbare melk
– Maandverband

Zoektocht naar sponsors
Daarnaast gaan we op zoek naar extra sponsors voor De Voedselbank. Zo kunnen bedrijven lid worden van de Club van 100 én ze kunnen de Voedselbox een plekje binnen het bedrijf geven. Personeelsleden kunnen daar lang houdbare producten in achterlaten.

Extra activiteiten
Daar blijft het niet bij. Hendriks Bouw en Ontwikkeling stelt iedere week kaarten beschikbaar voor gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank. Ook wordt er een clinic georganseerd voor kinderen uit deze gezinnen én worden vrijwilligers uitgenodigd om samen een avondje TOP te beleven.

Wil je meer weten of iets betekenen? Ga naar www.voedselbank-oss.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing Telstar – TOP Oss

De afgelopen weken waren druk voor de ploeg van Klaas Wels. Twee weken waarin vier duels werden gespeeld. Morgen is de laatste van deze reeks aan de beurt. TOP Oss gaat op bezoek in...