Home > Toelichting kaartverkoop voor de derby tegen FC Den Bosch
NIEUWSTOPIC
Toelichting kaartverkoop voor de derby tegen FC Den Bosch
20 februari 2024

Vorig jaar verkocht de club de tickets voor de derby tegen FC Den Bosch exact op dezelfde manier: een één-op-één verkoop met legitimatie.
Het kaartje, waar de commotie over is ontstaan, was gemaakt met de gedachte duidelijkheid te scheppen. De wedstrijd is alleen voor TOP Oss-supporters toegankelijk. Kom je uit bijv. Nuland, Berlicum of Schijndel en heb je in het afgelopen seizoen(en) een of meerdere TOP-tickets gekocht, dan kan jij de derby gewoon bijwonen, want dan ziet de club jou als TOP Oss-fan.
De club heeft met de lokale driehoek overlegd en de afspraken zijn niet anders dan voorgaande jaren. Veiligheid en plezier bij een wedstrijd voor alleen TOP Oss-fans is het doel. De afspraken zijn niet anders ondanks de bekende drempel van een 1-op-1 ticketverkoopprocedure met legitimatie aan het stadion.
Helaas zijn bovenstaande maatregelen nodig als gevolg van het gedrag van een kleine groep “supporters” in eerdere derby’s. De club hoopt in de toekomst weer iedereen bij de derby in het stadion welkom te heten, inclusief uitsupporters.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?