Home > TIM HÖLSCHER PER DIRECT NAAR TOP OSS
NIEUWS

TIM HÖLSCHER PER DIRECT NAAR TOP OSS

1 februari 2021

Na het tussentijdse vertrek van Matthijs van Nispen en Mateo Aramburu en de komst van Livio Milts en Evan Rottier heeft TOP Oss ook per direct Tim Hölscher aan haar selectie toegevoegd.

Tim Hölscher voor TOP

Tim Hölscher (26) versterkt per direct de selectie van TOP Oss. De speler uit Gronau (DLD) speelde in de afgelopen maanden nog bij VFL Wolfsburg B. De competitie in Duitsland is voor dit team echter stilgelegd waardoor Tim zich fit hield door o.a. het trainen met de A selectie. Daarvoor was hij bijna 10 jaar actief voor FC Twente met uitstapjes naar Go Ahead Eagles en Esbjerg fB. Met laatstgenoemde club promoveerde de aanvallende, allround middenvelder naar de hoogste divisie. Technisch directeur Peter Bijvelds over zijn komst: “Tim volgen we al lange tijd en in het verleden was het voor ons geen haalbare kaart. Nu wel. Tim is een echte teamspeler met gevoel voor ruimte en diepgang. Tim heeft al langere tijd geen competitieduel gespeeld maar we hebben er vertrouwen in dat hij bij ons snel op conditioneel wedstrijdpeil komt. Te meer omdat hij in Duitsland op hoog niveau hard getraind heeft. We willen hiermee onze ambities laten zien voor nu en in de toekomst. Vandaar dat ook een wederzijdse optie tot verlenging is afgesproken”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP OSS – ALMERE CITY

Ondanks een sterke wedstrijd met goed veldspel, gingen de Ossenaren uiteindelijk met 3-0 onderuit tegen de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende zaterdag wacht er weer een...