Home > Tijjani Noslin vertrekt naar Fortuna Sittard
NIEUWS

Tijjani Noslin vertrekt naar Fortuna Sittard

12 augustus 2021

Amper twee maanden na zijn komst naar TOP Oss, maakt Tijjani Noslin alweer een volgende stap in zijn carrière. Fortuna Sittard heeft Noslin gecontracteerd tot en met 2024.

Heel veel succes in Sittard, Tijjani!

Foto’s: Bert van Berkum

De carrière van Noslin is daarmee binnen no-time in een stroomversnelling terechtgekomen. Waar TOP Oss hem afgelopen zomer oppikte bij de amateurs, maakt hij nu dus de overstap naar de Eredivisie. In de korte tijd dat Noslin actief was in Oss, maakte hij een dermate goede indruk dat hij opviel bij de scouts van Fortuna Sittard.

Peter Bijvelds over het vertrek van Tijjani Noslin: “Wij vonden Tijjani in de hoofdklasse van het amateurvoetbal. We hebben hem toen op amateurbasis aan ons gebonden en hem de mogelijkheid en het podium gegeven bij TOP Oss. In de korte tijd dat hij bij ons is geweest hebben we een goede band opgebouwd met Tijjani. We hadden een plan voor de toekomst, maar toen kwam Fortuna Sittard. Die konden hem direct een mooi contract aanbieden voor drie jaar en daar is Tijjani begrijpelijkerwijs op ingesprongen.”

Wij wensen Tijjani al het geluk van de wereld toe en wensen hem veel succes met zijn stap naar de Eredivisie!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...