Home > Thijs Jansen: “Dat ik er in Tirana bij was zal ik mijn hele leven bij me dragen.”
NIEUWS
Thijs Jansen: “Dat ik er in Tirana bij was zal ik mijn hele leven bij me dragen.”
15 december 2022
Doelman Thijs Jansen ging in gesprek met Voetbalzone over zijn carrière. Van zijn tijd in de jeugd bij FC Lisse, tot de roemruchte avond van Feyenoord in Tirana, en zijn huidige verhuur aan TOP Oss, het komt allemaal in bod.

Jonge Thijs Jansen in de jeugd bij Feyenoord

Hier alvast een klein voorproefje over Jansen zijn huidige seizoen in Oss:

Jansen ligt nog tot medio 2025 vast in Rotterdam-Zuid. Bij Oss worden zijn prestaties op de voet gevolgd door Khalid Benlahsen, de keeperstrainer van Feyenoord. “Dat geeft mij een fijn gevoel. Khalid bekijkt elke wedstrijd op beeld en komt zelfs regelmatig kijken. Om de week hebben we wel telefonisch contact met elkaar. Hij ziet mijn kwaliteiten, maar vindt ook dat ik me nog kan verbeteren. Daar is hij heel eerlijk in en dat maakt hem een goede keeperstrainer. Ik ben blij dat hij altijd vertrouwen in mij heeft gehad.” Jansen en Feyenoord besloten pas na de voorbereiding dat een verhuur de beste optie was voor het huidige seizoen.

“Het was eigenlijk niet het plan dat ik uitgeleend zou worden, want de voorbereiding ging goed”, onthult Jansen. “Uiteindelijk hebben we nog een gesprek gevoerd en daaruit kwam naar voren dat ik minuten moest gaan maken. Toen kwam Oss op mijn pad en deze club sprak heel veel vertrouwen in mij uit. Dat voelde direct goed. Dit is een fijne plek om mezelf te ontwikkelen. Als derde keeper van Feyenoord leer je veel en maak je een hoop mee, maar spelen is op mijn leeftijd het belangrijkste. Dit was de perfecte stap voor mij.”

Het volledige interview is nu te lezen via Voetbalzone.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...