Home > Terugsturen bezoekers uit Oss in Katwijk
NIEUWS
Terugsturen bezoekers uit Oss in Katwijk
18 december 2019

De gemeentelijke overheid in Katwijk heeft voorafgaand aan de bekerwedstrijd VV Katwijk – TOP Oss bezoekers uit Oss huiswaarts gestuurd. Dit betekent uiteraard ook dat de gemeente Katwijk de gehele verantwoordelijkheid en regie draagt voor de genomen maatregel.

Voor alle duidelijkheid: TOP Oss heeft hierin geen enkele rol gespeeld. TOP Oss is ook niet geïnformeerd en/of als partij hierin meegenomen. Daar is een gemeentelijke overheid ook niet toe verplicht. Een gemeentelijke overheid bepaalt wat er gebeurt in haar gemeente, niet de uitspelende club. TOP Oss was op het sportpark vertegenwoordigd om daar hand en spandiensten te verrichten inzake veiligheidshandhaving.

TOP Oss betreurt uiteraard ook hetgeen zich in het dorp heeft afgespeeld.

We gaan met name met VV Katwijk in gesprek over een correcte afwikkeling. Vele kaarten zijn niet afgenomen. Overigens is ook VV Katwijk geen partij in het besluit van de lokale overheid.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...