Home > Terugsturen bezoekers uit Oss in Katwijk
NIEUWS

Terugsturen bezoekers uit Oss in Katwijk

18 december 2019

De gemeentelijke overheid in Katwijk heeft voorafgaand aan de bekerwedstrijd VV Katwijk – TOP Oss bezoekers uit Oss huiswaarts gestuurd. Dit betekent uiteraard ook dat de gemeente Katwijk de gehele verantwoordelijkheid en regie draagt voor de genomen maatregel.

Voor alle duidelijkheid: TOP Oss heeft hierin geen enkele rol gespeeld. TOP Oss is ook niet geïnformeerd en/of als partij hierin meegenomen. Daar is een gemeentelijke overheid ook niet toe verplicht. Een gemeentelijke overheid bepaalt wat er gebeurt in haar gemeente, niet de uitspelende club. TOP Oss was op het sportpark vertegenwoordigd om daar hand en spandiensten te verrichten inzake veiligheidshandhaving.

TOP Oss betreurt uiteraard ook hetgeen zich in het dorp heeft afgespeeld.

We gaan met name met VV Katwijk in gesprek over een correcte afwikkeling. Vele kaarten zijn niet afgenomen. Overigens is ook VV Katwijk geen partij in het besluit van de lokale overheid.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vrijdag krijgen we hoog bezoek, SC Cambuur is momenteel de nummer één  van de ranglijst. 17 januari komen zij naar het Frans Heesen Stadion om de titelkansen te verdedigen. TOP Oss gaat...

Informatie kaartverkoop SC Telstar uit

Op vrijdag 24 januari gaat TOP Oss op bezoek bij SC Telstar. Ben jij erbij? AutocombiTickets voor de autocombi kosten € 6,00. Het omwisselen is op vrijdagavond 24 januari van 17:30 uur...