Home > Supporterscoördinator (SLO)
VACATURES
Supporterscoördinator (SLO)
2 februari 2024

Ben jij die supporter die zich als vrijwilliger een paar uur per week wil inzetten als contactpersoon tussen supporters en onze mooie club? Dan moet je beslist reageren! We zijn namelijk op zoek naar een:

Supporter Liaison Officer (SLO)

Die als echte verbinder oog heeft voor supporters en TOP Oss

– Voel jij je verantwoordelijk voor tevreden supporters?
– Kun je makkelijk met mensen praten en heb je overtuigingskracht?
– Vind jij dat ons stadion een veilige plek voor iedereen moet zijn?
– Heb jij begrip voor andere standpunten en kun je snel schakelen?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Helemaal als je als vrijwilliger wilt werken bij een kleine, maar dappere familieclub.
Over de functie
Als SLO ben je de verbinder tussen de TOP Oss, supportersvereniging(en) en veiligheidspartners gemeente Oss en politie. Je bent namens de supporters betrokken bij voorbesprekingen van thuis- en uitwedstrijden. Je denkt mee en adviseert over supportersbeleid, vervoersregelingen, informatieavonden en communicatie. Tijdens wedstrijden ben jij een belangrijk aanspreekpunt.

Dit is wat we van je vragen
– Je kunt situaties goed overzien en staat stevig in je schoenen
– Gastvrijheid en supporterstevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel
– Je hebt goede coördinerende en improviserende kwaliteiten

Vergoeding
Deze functie betreft op dit moment nog een vrijwilligersfunctie. Hiervoor is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar, maar ook twee seizoenkaarten voor familie of vrienden.

Enthousiast?
Bij jij die SLO die als echte verbinder oog heeft voor supporters en TOP Oss? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar John Pellekaan via john.pellekaan@toposs.nl. Heb je behoefte aan wat meer uitleg? Dan kun je John bereiken op 0611709967.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...