Home > Supporters TOP Oss steunen zorg
NIEUWS

Supporters TOP Oss steunen zorg

20 maart 2020

Het coronavirus slaat inmiddels ook in Nederland om zich heen. Eerder deze week werden alle mensen met vitale beroepen al bedankt via een groot applaus. Ook als TOP Oss zijnde zijn we deze mensen uiteraard enorm dankbaar. De supporters van TOP Oss lieten het hier echter niet bij zitten.

Bij het ziekenhuis Bernhoven in Oss werd door TOP Oss supporters een special gemaakt spanddoek geplaatst. “24/7 de handen uit de mouwen, hier werken de toppers waar de regio op kan bouwen!”

Een mooie gebaar van deze trouwe aanhangers. We moeten het samen doen in deze lastige periode. We danken iedereen die zijn steentje bijdraagt, ook door dit soort mooie gebaren.

Een enorm mooie actie!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...