Home > Stanno nieuwe kledingpartner TOP Oss!
NIEUWS
Stanno nieuwe kledingpartner TOP Oss!
7 mei 2020

Met gepaste trots delen wij mede dat Stanno vanaf  1 juli 2020 de nieuwe kledingsponsor van TOP Oss is. Stanno is één van de merken die onder het grote familiebedrijf Deventrade vallen.

 

Als één van de grootste sportbedrijven in de Benelux heeft  Deventrade haar vleugels gespreid over de gehele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Deventer.  Stanno is de komende drie jaar de officiële kledingpartner van het eerste elftal van TOP Oss. Betaald voetbalorganisatie RKC Waalwijk, de Duitse volleybalbond (DVV) en o.a. de keepers Etienne Vaessen (RKC), Hidde Jurjus (de Graafschap) en Erwin Mulder (Swansea City) spelen al in Stanno.

Peter Bijvelds, Algemeen Directeur TOP Oss, is nu al erg te spreken over de samenwerking met Stanno: “De gesprekken die er zijn geweest, waren vanaf het eerste moment warm, gemoedelijk en ambitieus binnen de mogelijkheden die er zijn. Iets wat past bij TOP Oss. Samen zijn we momenteel druk bezig om het nieuwe wedstrijdshirt te ontwerpen, hiermee laat Stanno haar professionaliteit zien.” Ook vanuit Deventer klinken er alom positieve geluiden. Algemeen Directeur Marthijn Pothoven: “Met TOP Oss hebben wij in Brabant onze gewilde tweede samenwerking. De uitstraling en werkwijze van deze mooie, groeiende club passen goed bij ons en wij zijn ervan overtuigd dat we samen verder stappen kunnen zetten”

Stanno zal er niet alleen voor spelers van TOP Oss zijn, maar ook voor de supporters, sponsors en amateurverenigingen rondom TOP Oss. In de toekomst worden er verschillende campagnes opgezet. Met veel positivisme en de ruime mogelijkheden van Stanno kijken we erg uit naar deze samenwerking.

 

 

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Klaas Wels: Ossenaar voor altijd!

Het is alweer ruim twee weken geleden dat Klaas Wels tegen Roda JC voor de 168e en de laatste keer als trainer op het veld stond. Na dertien jaar kwam er een einde aan het tijdperk...