Home > Stagiair(e) communicatie (content)
NIEUWS
Stagiair(e) communicatie (content)
20 april 2021

TOP Oss is een kleine club met mooie verhalen. Van mensen uit alle geledingen, over vroeger en over clubgevoel. Soms kneuterig, soms groots. Deze verhalen vertellen we. In tekst, met foto’s en op video. Daarnaast spelen we minimaal 39 wedstrijden, waar we elke week zin in hebben. En we willen dat de rest van Oss daar ook zin in heeft.

Startdatum: september 2022
Niveau: HBO
Type stage: meewerk- of afstudeerstage
Duur: minimaal vijf maanden

Jouw taken

Je draait volop mee met het communicatieteam van de club! Samen bedenken we campagnes, bespreken we inhakers en vertellen we TOP-verhalen. Jij ondersteunt onder meer in beeld. Vanuit de huisstijl van TOP Oss maak je ontwerpen die we inzetten voor interne en externe communicatie. Je bent mede verantwoordelijk voor het creëren en verspreiden van content via onze kanalen, wat bijdraagt aan de voetbalbeleving van onze supporters. Wat communiceren we hoe en waar?

Jij gaat ook veel aan de slag met het creëren en bewerken van video-content. Van idee tot script en van ruwe beelden tot eindresultaat. Jij krijgt alle vrijheid! We verwachten dat je bij thuisduels aanwezig bent en het is wenselijk dat je ook meegaat naar uitwedstrijden, zodat je de wedstrijden van dichtbij kan meemaken.

Wie zoeken wij?

We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:

  • Je bent flexibel inzetbaar: geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Jij weet waar de doelgroep van smult
  • Je beschikt over voldoende kennis van Adobe PremierePro, Photoshop, InDesign (of een vergelijkbaar programma)
  • Je bent creatief en communicatief sterk
  • Je bent gek van voetbal

Wij bieden

Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streef dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen. Je leert hoe een organisatie als deze in elkaar zit, omdat je raakvlakken hebt met alle facetten binnen de club. Dit is het voordeel van een mooie, kleine organisatie als deze!

Solliciteren!
Lijkt je dit een leuke stage? Stuur je cv, portfolio en motivatiebrief naar communicatie@toposs.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...