Home > Stagiaire communicatie (vormgeving, video-content & social media)
Geen categorie
Stagiaire communicatie (vormgeving, video-content & social media)
28 mei 2019

TOP Oss is een kleine club met mooie verhalen. Van mensen uit alle geledingen, over vroeger en over clubgevoel. Soms kneuterig, soms groots. Deze verhalen vertellen we. In tekst, met foto’s en op video. Daarnaast spelen we minimaal 39 wedstrijden, waar we elke week zin in hebben. En we willen dat de rest van Oss daar ook zin in heeft.

Startdatum: januari 2021
Niveau: mbo/hbo
Type stage: meewerk- of afstudeerstage
Duur: minimaal vijf maanden

Jouw taken

Je draait volop mee met het communicatieteam van de club! Samen bedenken we campagnes, bespreken we inhakers en vertellen we TOP-verhalen. Jij ondersteunt onder meer in beeld. Vanuit de huisstijl van TOP Oss maak je ontwerpen die we inzetten voor interne en externe communicatie. Je bent mede verantwoordelijk voor het verspreiden van alle content. Wat communiceren we hoe en waar? Het bijhouden van alle social media kanalen is dus een onderdeel van deze stage.
Jij gaat ook veel aan de slag met het creëren en bewerken van video-content. Van idee tot script en van ruwe beelden tot eindresultaat. Jij krijgt alle vrijheid!
Heb je ook een vlotte pen? Dan ben je nog breder inzetbaar. 
We verwachten dat je bij thuisduels aanwezig bent en het is wenselijk dat je ook meegaat naar uitwedstrijden.

Wie zoeken wij?
We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:
• Je beschikt over voldoende kennis van Adobe PremierePro, Photoshop, InDesign (of een vergelijkbaar programma);
• Je bent creatief;
• Je bent gek van voetbal;
• Jij weet waar de doelgroep van smult.

Wij bieden
Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen. Je leert hoe een organisatie als deze in elkaar zit, omdat je raakvlakken hebt met alle facetten binnen de club. Dit is het voordeel van een mooie, kleine organisatie als deze!

Solliciteren!
Lijkt je dit een leuke stage? Stuur je cv en motivatiebrief naar jurgen.wevers@toposs.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie TOP Oss – Jong FC Utrecht

 Bij de wedstrijd van 30 april tegen Jong FC Utrecht is publiek weer welkom in het Frans Heesen Stadion. Lees hier hoe u in aanmerking komt voor een toegangsbewijs.Supporters die...

TOP Oss verslaat ook Jong Ajax 0-1.

Voor alles een eerste keer luidt een welbekend gezegde. TOP Oss won afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer in haar historie een uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax. Een...