Home > Stagiaire video-content & social media
Geen categorie

Stagiaire video-content & social media

28 mei 2019

TOP Oss is een kleine club met mooie verhalen. Van mensen uit alle geledingen, over vroeger en over clubgevoel. Soms kneuterig, soms groots. Deze verhalen vertellen we. In tekst, met foto’s en op video. Daarnaast spelen we minimaal 39 wedstrijden, waar we elke week zin in hebben. En we willen dat de rest van Oss daar ook zin in heeft.

Startdatum: augustus 2019 (in overleg)
Niveau: hbo
Type stage: meewerk- of afstudeerstage
Duur: minimaal vijf maanden

Jouw taken
Je maakt onderdeel uit van ons redactieteam. Samen overleggen we wat we gaan communiceren, wanneer en via welke platformen. Jij gaat voornamelijk aan de slag met het creëren en bewerken van video-content. Van idee tot script en van ruwe beelden tot eindresultaat. Jij krijgt alle vrijheid.

Daarnaast houd je onze volgers via social media op de hoogte van wat er speelt op de club. We verwachten dat je bij thuisduels aanwezig bent en het is wenselijk dat je ook meegaat naar uitwedstrijden.

Wie zoeken wij?
We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:
• Je beschikt over voldoende kennis van Premiere Pro (of een vergelijkbaar programma);
• Je bent creatief;
• Je bent gek van voetbal;
• Jij weet waar de doelgroep van smult.

Wij bieden
Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen.

Solliciteren!
Lijkt je dit een leuke stage? Stuur je cv en motivatiebrief naar bart.van.grinsven@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Levi Opdam gaat aan de slag bij TOP Oss

Een extra verdediger voor TOP Oss-trainer Klaas Wels: Levi Opdam sluit definitief aan. De rechtsback heeft zich in elk geval tot de winterstop op amateurbasis aan de club verbonden....

Voorbeschouwing TOP Oss – Jong AZ

In de derde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie speelt TOP Oss – net als in de voorgaande twee competitieduels – tegen een beloftenploeg. Ditmaal is Jong AZ de tegenstander, in...