Home > Stagiaire veiligheid
Geen categorie

Stagiaire veiligheid

28 mei 2019

Veiligheid in en rondom het stadion, het is een belangrijk onderdeel van de hedendaagse voetballerij. Gelukkig voelt meer dan driekwart van de bezoekers zich áltijd op het gemak in het Osse Kuipje. En dat willen we graag zo houden. 

Startdatum:  augustus 2020
Niveau: mbo/hbo
Type stage: meewerkstage
Duur: minimaal vijf maanden (minimaal 3 dagen in de week en aanwezig op de wedstrijddagen)

Jouw taken
Voor, tijdens en na wedstrijden van TOP Oss (uit en thuis) ondersteun je de veiligheidscoördinator van TOP Oss. Je bent bij driehoeksoverleggen tussen gemeente, politie en club en het vooroverleg met de tegenstander. Je zorgt er mede voor dat de stewardorganisatie op wedstrijddagen goed werkt en dat alle overige posities (bij deuren, poorten en het parkeerterrein) zijn ingevuld. Indien nodig houd je je bezig met het terugkijken van camera beelden. Bij uitwedstrijden ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van auto- en buslijsten. 

We verwachten dat je bij thuisduels aanwezig bent. Ook zul je in voorbereiding op sommige uitwedstrijden een rol krijgen. 

Wie zoeken wij?
We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:
• Je bent flexibel;
• Je kunt verschillende belangen behartigen;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent assertief.

Wij bieden
Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen.

Solliciteren!
Ben jij diegene die we zoeken? Stuur je cv en motivatiebrief naar jurgen.wevers@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...