Home > Stagiaire veiligheid
Geen categorie

Stagiaire veiligheid

28 mei 2019

Veiligheid in het stadion, het is een belangrijk onderdeel van de hedendaagse voetballerij. Gelukkig voelt meer dan driekwart van de bezoekers zich áltijd op het gemak in het Osse Kuipje. En dat willen we graag zo houden. 

Startdatum: augustus 2019 (in overleg)
Niveau: mbo/hbo
Type stage: meewerkstage
Duur: minimaal vijf maanden

Jouw taken
Voor, tijdens en na wedstrijden van TOP Oss (uit en thuis) ondersteun je de veiligheidscoördinator van TOP Oss. Je bent bij driehoeksoverleggen tussen gemeente, politie en club en het vooroverleg met de tegenstander. Daarnaast zorg je er mede voor dat de stewardorganisatie op wedstrijddagen goed werkt en dat alle overige posities (bij deuren, poorten en het parkeerterrein) zijn ingevuld. 

We verwachten dat je bij thuisduels aanwezig bent. Ook zul je in voorbereiding op sommige uitwedstrijden een rol krijgen. 

Wie zoeken wij?
We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:
• Je bent flexibel;
• Je kunt verschillende belangen behartigen;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent assertief.

Wij bieden
Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen.

Solliciteren!
Ben jij diegene die we zoeken? Stuur je cv en motivatiebrief naar jurgen.wevers@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Samenvatting TOP Oss – Jong Ajax

TOP Oss weet inmiddels dondersgoed hoe een seizoen gestart moet worden: met winst. Voor het derde jaar op rij is de eerste wedstrijd omgezet in een driepunter. Jong Ajax werd met 2-1...

TOP Oss heeft beet: Cas Peters komt

Peter Bijvelds is nog niet klaar met toveren: aanvaller Cas Peters komt de gelederen van TOP Oss versterken. De 26-jarige spits maakt de overstap van FC Volendam en tekent voor twee...