Home > Stagiaire maatschappelijke projecten
Geen categorie

Stagiaire maatschappelijke projecten

28 mei 2019

TOP Oss is een club die midden in de maatschappij staat. Diverse projecten en initiatieven worden georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Neem de Oldstars: vijftigplussers die eens in de twee weken samenkomen voor een potje walking-football en uiteraard de sociale contacten. Of de Club van de Week. Jeugdleden van regionale verenigingen krijgen een functie tijdens een wedstrijd en beleven de avond van hun leven. Of het TOP Oss Cruyff Court, waar jongens en meisjes uit de Schadewijk een potje kunnen ballen. 

Startdatum: januari/februari 2020
Niveau: mbo/hbo
Type stage: meewerkstage
Duur: minimaal vijf maanden

Jouw taken
Je gaat aan de slag op de maatschappelijke afdeling. Jij bent de spil in het web en zorgt ervoor dat alle activiteiten op rolletjes lopen. De Oldstars komen iedere week naar het Frans Heesen Stadion, bij iedere thuiswedstrijd is er een Club van de Week en elke maand zijn er spelers op het Cruyff Court te vinden.

Daarnaast behandel je incidentele verzoeken van bijvoorbeeld scholen, verenigingen of andere instanties. Ook ben je tijdens thuiswedstrijden inzetbaar.

Wie zoeken wij?
We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:
• Je bent sociaal vaardig;
• Je kunt met verschillende doelgroepen en belangen omgaan;
• Je bent actief in het verenigingsleven (pré);
• Je hebt ervaring met het organiseren van events (pré).

Wij bieden
Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen.

Solliciteren!
Lijkt je dit een leuke stage? Stuur je cv en motivatiebrief naar jurgen.wevers@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – FC Volendam

Na twee uitduels, bij FC Dordrecht en N.E.C. Nijmegen, is het weer tijd voor een avondje TOP. Vrijdag komt FC Volendam op bezoek. ‘Het andere Oranje’ staat sinds de zomer onder...

Onnodig ruime nederlaag in De Goffert

TOP Oss is vrijdagavond met 3-0 onderuit gegaan bij N.E.C. Nijmegen. Geflatteerd, gezien het spelbeeld. Het elftal van Klaas Wels vocht zich na een vroege achterstand terug in de...