Home > Stagiaire maatschappelijke projecten
Geen categorie

Stagiaire maatschappelijke projecten

28 mei 2019

TOP Oss is een club die midden in de maatschappij staat. Diverse projecten en initiatieven worden georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Neem de Oldstars: vijftigplussers die eens in de twee weken samenkomen voor een potje walking-football en uiteraard de sociale contacten. Of de Club van de Week. Jeugdleden van regionale verenigingen krijgen een functie tijdens een wedstrijd en beleven de avond van hun leven. Of het TOP Oss Cruyff Court, waar jongens en meisjes uit de Schadewijk een potje kunnen ballen. 

Startdatum: augustus 2019 (in overleg)
Niveau: mbo/hbo
Type stage: meewerkstage
Duur: minimaal vijf maanden

Jouw taken
Je gaat aan de slag op de maatschappelijke afdeling. Jij bent de spil in het web en zorgt ervoor dat alle activiteiten op rolletjes lopen. De Oldstars komen iedere week naar het Frans Heesen Stadion, bij iedere thuiswedstrijd is er een Club van de Week en elke maand zijn er spelers op het Cruyff Court te vinden.

Daarnaast behandel je incidentele verzoeken van bijvoorbeeld scholen, verenigingen of andere instanties. Ook ben je tijdens thuiswedstrijden inzetbaar.

Wie zoeken wij?
We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:
• Je bent sociaal vaardig;
• Je kunt met verschillende doelgroepen en belangen omgaan;
• Je bent actief in het verenigingsleven (pré);
• Je hebt ervaring met het organiseren van events (pré).

Wij bieden
Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen.

Solliciteren!
Lijkt je dit een leuke stage? Stuur je cv en motivatiebrief naar jurgen.wevers@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Levi Opdam gaat aan de slag bij TOP Oss

Een extra verdediger voor TOP Oss-trainer Klaas Wels: Levi Opdam sluit definitief aan. De rechtsback heeft zich in elk geval tot de winterstop op amateurbasis aan de club verbonden....

Voorbeschouwing TOP Oss – Jong AZ

In de derde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie speelt TOP Oss – net als in de voorgaande twee competitieduels – tegen een beloftenploeg. Ditmaal is Jong AZ de tegenstander, in...