Home > Stagiaire Maatschappelijk
VACATURES
Stagiaire Maatschappelijk
25 april 2024

TOP Oss is een ambitieuze voetbalclub met een rijke geschiedenis en een gepassioneerde fanbase. Als stagiair van de TOP Oss Foundation krijg je de kans om een steentje bij te dragen aan de drie pijlers: werk, talentherkenning en gezondheid in Oss en omgeving. Wij willen maatschappelijke impact maken en een glimlach op het gezicht toveren. Je zult werken in een dynamische omgeving, waarin initiatief en creativiteit worden aangemoedigd.

Startdatum: augustus/september 2024

Niveau: HBO

Type stage: meewerkstage

Duur: minimaal vijf maanden

Wat ga je doen?

Bij je stage bij de TOP Oss foundation ondersteun je de projectleider bij de dagelijkse werkzaamheden. Het is een veelzijdige stage waarbij je je onder andere bezig gaat houden met de ondersteuning bij de organisatie van verschillende projecten als Community Champions, TOP-fit, Club van de week en Pleintjeswerking.

Het leggen en onderhouden van contacten met partners en deelnemers: denk hierbij aan contactpersonen van amateurverenigingen, basis- en middelbare scholen, trainers, gemeenten en andere vrijwilligers. Ook schakel je met de verschillende collega’s en afdelingen binnen TOP Oss.

Profiel van de stagiair:

– Enthousiast en gepassioneerd over voetbal en maatschappelijk betrokken.

– Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.

– Organisatorische vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

– Flexibel, proactief en in staat om zelfstandig te werken.

– Ondernemend en initiatiefrijk.

– Bereidheid om flexibel te zijn in werktijden, vooral rond thuiswedstrijddagen en speciale evenementen.

Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen.

Solliciteren? Lijkt je dit een leuke stage? Stuur je cv en motivatiebrief naar dephlin.holland@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...