Home > Stagiaire communicatie (journalistiek)
VACATURES
Stagiaire communicatie (journalistiek)
20 april 2023

TOP Oss is een kleine club met mooie verhalen. Van mensen uit alle geledingen, over vroeger en over clubgevoel. Soms kneuterig, soms groots. Deze verhalen vertellen we. In tekst, met foto’s en op video. Daarnaast spelen we minimaal 39 wedstrijden, waar we elke week zin in hebben. En we willen dat de rest van Oss daar ook zin in heeft.

Startdatum: september 2023

Niveau: HBO

Type stage: meewerkstage

Duur: minimaal vijf maanden

Jouw taken

Je draait volop mee met het communicatieteam van de club! Samen bedenken we campagnes, bespreken we inhakers en vertellen we TOP-verhalen. Jij bent verantwoordelijk voor alle geschreven teksten. Hierbij kan je denken aan het opstellen van nieuwsbrieven voor sponsors en supporters. Vanuit de huisstijl van TOP Oss maak je ontwerpen die we inzetten voor interne en externe communicatie. Je krijgt hier enorm veel vrijheid in en eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Tevens ben je verantwoordelijk voor het realiseren van het magazine De TOPScore. Van A tot Z zul jij dit magazine tot stand brengen. Je bent projectmanager, wat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor alle inhoud in het magazine!

We verwachten dat je bij thuisduels aanwezig bent en het is wenselijk dat je ook meegaat naar uitwedstrijden, zodat je de wedstrijden van dichtbij kan meemaken.

Wie zoeken wij?

We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:

• Je beschikt over een vlotte pen

• Je bent creatief en communicatief sterk

• Je bent gek van voetbal

• Jij weet waar de doelgroep van smult.

• Je bent flexibel inzetbaar: geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij bieden

Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen. Je leert hoe een organisatie als deze in elkaar zit, omdat je raakvlakken hebt met alle facetten binnen de club. Dit is het voordeel van een mooie, kleine organisatie als deze!

Solliciteren!

Lijkt je dit een leuke stage? Stuur je cv en motivatiebrief naar communicatie@toposs.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...