Home > Stagiaire communicatie & vormgeving
Geen categorie

Stagiaire communicatie & vormgeving

28 mei 2019

TOP Oss is een kleine club met mooie verhalen. Van mensen uit alle geledingen, over vroeger en over clubgevoel. Soms kneuterig, soms groots. Deze verhalen vertellen we. In tekst, met foto’s en op video. Daarnaast spelen we minimaal 39 wedstrijden, waar we elke week zin in hebben. En we willen dat de rest van Oss daar ook zin in heeft.

Startdatum: januari/februari 2020
Niveau: mbo/hbo
Type stage: meewerk- of afstudeerstage
Duur: minimaal vijf maanden

Jouw taken
Je draait volop mee met het redactieteam. Samen bedenken we campagnes, bespreken we inhakers en vertellen we TOP-verhalen. Jij ondersteunt onder meer in beeld. Vanuit de huisstijl van TOP Oss maak je ontwerpen die we inzetten voor interne en externe communicatie. 

Heb je ook een vlotte pen? Dan ben je nog breder inzetbaar. We verwachten dat je bij thuisduels aanwezig bent en het is wenselijk dat je ook meegaat naar uitwedstrijden.

Wie zoeken wij?
We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:
• Je beschikt over voldoende kennis van Photoshop en InDesign (of een vergelijkbaar programma);
• Je bent creatief;
• Je bent gek van voetbal;
• Jij weet waar de doelgroep van smult.

Wij bieden
Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen.

Solliciteren!
Lijkt je dit een leuke stage? Stuur je cv en motivatiebrief naar bart.van.grinsven@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...