Home > Stagiaire commerciële evenementen en maatschappelijke projecten
Geen categorie
Stagiaire commerciële evenementen en maatschappelijke projecten
28 mei 2019

TOP Oss is een club die midden in de maatschappij staat en vele activiteiten organiseert. Zowel op maatschappelijk gebied als op Business niveau. Diverse projecten en initiatieven worden georganiseerd voor verschillende doelgroepen:

Maatschappelijk:
* De Oldstars: vijftigplussers die eens in de twee weken samenkomen voor een potje walking-football en uiteraard de sociale contacten. 
* De Club van de Week. Jeugdleden van regionale verenigingen krijgen een functie tijdens een wedstrijd en beleven de avond van hun leven.
* Het TOP Oss Cruyff Court, waar jongens en meisjes uit de wijk een potje kunnen ballen.
* Wekelijks wordt er een kinderfeestje georganiseerd
* 2x per half jaar wordt er een kidsclub activiteit georganiseerd 
* En natuurlijk niet te vergeten de activiteiten van onze Maatschappelijk Hoofdsponsor Hendriks Bouw en Ontwikkeling (TOP In Town)

Commercieel:
* Nieuwjaarsproeverij. Het best bezochte evenement van het jaar. 
* Verschillende infotainment sessies
* Thuis- en uitwedstrijden van het Business Club team
* Het mede organiseren van de activiteiten van de wedstrijdsponsor

 

Startdatum: januari 2021
Niveau: mbo/hbo
Type stage: meewerkstage
Duur: minimaal vijf maanden 

Jouw taken
Je gaat aan de slag op de maatschappelijke en commerciële afdeling. Jij bent de spil in het web als het gaat om alle activiteiten die er worden georganiseerd. Je bent projectmanager van de activiteiten en zorgt ervoor dat alle activiteiten op rolletjes lopen. De Oldstars komen iedere week naar het Frans Heesen Stadion, bij iedere thuiswedstrijd is er een Club van de Week en elke maand zijn er spelers op het Cruyff Court te vinden. Je bent actief betrokken bij de acties van de Maatschappelijk Hoofdsponsor en verzorgt elke woensdagmiddag het kinderfeest. Samen met personeel van TOP Oss zorg je voor leuke activiteiten voor de kidsclubleden en je draagt bij aan het succes van de activiteiten voor de Business Club leden. 

Daarnaast behandel je incidentele verzoeken van bijvoorbeeld scholen, verenigingen of andere instanties. Ook ben je tijdens thuiswedstrijden inzetbaar.

Wie zoeken wij?
We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:
• Je bent sociaal/commercieel vaardig;
• Je hebt ervaring met het organiseren van events.
• Je kunt met verschillende doelgroepen en belangen omgaan;
• Je bent actief in het verenigingsleven (pré);

Wij bieden
Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen.

Solliciteren!
Lijkt je dit een leuke stage? Stuur je cv en motivatiebrief naar jurgen.wevers@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie TOP Oss – Jong FC Utrecht

 Bij de wedstrijd van 30 april tegen Jong FC Utrecht is publiek weer welkom in het Frans Heesen Stadion. Lees hier hoe u in aanmerking komt voor een toegangsbewijs.Supporters die...

TOP Oss verslaat ook Jong Ajax 0-1.

Voor alles een eerste keer luidt een welbekend gezegde. TOP Oss won afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer in haar historie een uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax. Een...