Home > Stagiaire commercie
Geen categorie

Stagiaire commercie

28 mei 2019

Oss is de thuisbasis van een groot aantal internationaal opererende bedrijven, maar ook een breed scala aan kleine ondernemingen en dienstverleners vinden er een plek. Elke twee weken sluiten zo’n 200 ondernemers en zakelijke beslissers hun week af in de business lounge van TOP Oss. Met een diner, een potje voetbal en een drankje. Een hecht zakelijk netwerk waar het draait om ‘business meets pleasure’. Daarnaast organiseert de club verschillende events en biedt het bedrijven een podium. 

Startdatum: augustus 2019 (in overleg)
Niveau: mbo/hbo 
Type stage: meewerkstage (afstudeerstage is bespreekbaar)
Duur: minimaal vijf maanden

Jouw taken
Jij ruikt commerciële kansen op het gebied van sponsoring en publieksbeleid, duikt erop en bijt je erin vast. Daarnaast ben je de mede-organisator van verschillende sponsorevenementen en krijg je een belangrijke rol in de verkoop van merchandise-artikelen. 

We verwachten dat je bij thuisduels aanwezig bent.

Wie zoeken wij?
We zoeken een gedreven student die zelfstandig kan werken en pro-actief is. Dit is eveneens belangrijk:
• Je denkt commercieel;
• Je bent creatief;
• Je bent gek van voetbal;
• Jij werkt ‘Pietje precies’.

Wij bieden
Stage lopen bij TOP Oss, is stage lopen in een dynamische omgeving. Het is nooit, maar dan ook nooit saai. Je maakt deel uit van een mooi bolwerk van spelers, trainers, supporters, vrijwilligers, sponsors en collega’s en iedereen streeft dezelfde doelen na: lef tonen, veel plezier maken en winnen.

Solliciteren!
Ben jij diegene die we zoeken? Stuur je cv en motivatiebrief naar jurgen.wevers@toposs.nl.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Programma voorbereiding 2019/2020

De eerste tegenstanders in voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. TOP Oss oefent onder meer tegen Eredivisionisten Willem II en RKC Waalwijk en de degradanten Excelsior en De...

Tim Keurntjes vertrekt bij TOP Oss

Tim Keurntjes gaat op zoek naar een nieuwe club. De 28-jarige linkspoot vertrekt na een seizoen uit Oss. De Doetinchemmer, die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de...