Home > Sportieve afsluiting van TOPtober met Cihat Çelik en Kees van Geffen
NIEUWS

Sportieve afsluiting van TOPtober met Cihat Çelik en Kees van Geffen

23 oktober 2019

Op zaterdag 26 oktober sluiten de ondernemers uit de Walstraat TOPtober af. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn er onder leiding van Sport Expertise Centrum en TOP Oss verschillende activiteiten. Om 15.00 uur is de grote trekking van loterij.

Knallen en panna’s uitdelen
Het winkelend publiek kan tijdens het shoppen deelnemen aan twee sportieve activiteiten. “Mensen kunnen hun schotkracht tonen door een bal op goal te schieten”, vertelt Kees Baak van het Franse Bakkertje. “Daar staat een snelheidsmeter bij, zodat meteen duidelijk wordt hoe hard de poging was. Ook staat er een pannakooi waarin trucjes uitgevoerd kunnen worden. Ik ben benieuwd of talenten zich kunnen meten met TOP-speler Cihat Çelik.”

Loterij
Sinds de start van TOPtober op 7 oktober krijgen klanten van de zaken uit de Walstraat loten uitgedeeld en daarmee kunnen zij prijzen van TOP Oss winnen. Halverwege de middag zal Çelik de derde en grootste trekking van de loterij verzorgen. Baak: “De prijzenpot zit nu twee keer zo vol.”

Kees van Geffen
Baak heeft Kees van Geffen uitgenodigd om de 26e erbij te zijn en de wethouder heeft dat verzoek gehonoreerd. “Kees zal TOPtober om 16.00 uur afsluiten. Ik vind het een eer dat hij tijd voor ons vrijmaakt.”

Cihat Çelik zal de loten trekken!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – FC Volendam

Na twee uitduels, bij FC Dordrecht en N.E.C. Nijmegen, is het weer tijd voor een avondje TOP. Vrijdag komt FC Volendam op bezoek. ‘Het andere Oranje’ staat sinds de zomer onder...

Onnodig ruime nederlaag in De Goffert

TOP Oss is vrijdagavond met 3-0 onderuit gegaan bij N.E.C. Nijmegen. Geflatteerd, gezien het spelbeeld. Het elftal van Klaas Wels vocht zich na een vroege achterstand terug in de...