Home > Spektakelstuk eindigt in remise!
NIEUWS
Spektakelstuk eindigt in remise!
11 september 2021

Iedereen die de wedstrijd TOP Oss tegen ADO Den Haag heeft gezien en van voetbal houdt moet als een gelukkig mens naar huis toe zijn gegaan afgelopen vrijdagavond. In een waar spektakelstuk hielden de ploegen elkaar uiteindelijk in evenwicht: 3-3.

 

TOP Oss blijft na een zinderend gelijkspel tegen ADO Den Haag mooi bovenin meedraaien.

Foto: Bert van Berkum

Al na 2 minuten bewees de reusachtige Thomas Verheydt zijn waarde voor ADO en kopte een bal hoog in het doel; 0-1. In de zesde minuut maakte onze aanvoerder Rick Stuy van den Herik reeds de gelijkmaker daar waar we al twee keer dichtbij de gelijkmaker waren in de paar minuten tussen de openingsgoal en ons doelpunt! Halverwege de eerste helft kwamen wij na slecht verdedigen en goed counteren van ADO wederom op achterstand; 1-2. Dat kunststukje van ADO herhaalden wij voor de rust op een vergelijkbare wijze. Kay Tejan was weer eens een keer sterker dan zijn directe tegenstrever en knalde gedecideerd de 2-2 tegen de touwen.

Na rust bleef de wedstrijd tot werkelijk de laatste seconde zeer vermakelijk. Heel goed voetbal maar ook fouten wisselden zich continu af in een wedstrijd waarbij beide ploegen de aanval zochten. Het was wederom Rick Stuy van den Herik die na een werkelijk fenomenale aanval ons op voorsprong wist te brengen; 3-2. Luttele minuten voor het einde van de wedstrijd maakte ADO middels invaller Klas een klasse doelpunt. Een schot van ruim 20 meter belandde in de uiterste kruising van het doel; 3-3.

Er heerste na de wedstrijd toch wel bij iedereen een gevoel van verbroedering en vreugde. Wat kan voetbal, wat kan sport, mooi zijn!

Komende vrijdag spelen we uit tegen Roda JC in Kerkrade.

De spelers hebben in een schitterende wedstrijd alles gegeven!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...