Home > Spectro en TOP Oss gaan de samenwerking aan
BUSINESSNIEUWS
Spectro en TOP Oss gaan de samenwerking aan
21 september 2023

Nieuwe concepten & showcase

De Osse producent van reinigingsconcepten voor professioneel gebruik gaat de verbinding aan met Eerste Divisie voetbalclub TOP Oss voor 3 jaar. De samenwerking gaat veel verder dan sponsoring, er zal namelijk nauw samengewerkt worden op het gebied van schoonmaak en hygiΓ«ne. Bijvoorbeeld de ontwikkeling van duurzame en innovatieve concepten op het gebied van textielwas, vaatwas en toilet hygiΓ«ne. Het doel is om enerzijds nieuwe concepten sneller naar de markt te kunnen brengen maar ook als showcase locatie voor (internationale) partners van Spectro.

Duurzaamheid & lokaal

Duurzaam en lokaal ondernemen zijn belangrijke onderwerpen waar beide partners elkaar in hebben gevonden. Bij familiebedrijf Spectro zit duurzaamheid in de genen: van gebruik van hernieuwbare grondstoffen tot volledig energie neutrale productie en van superconcentraten tot complete verpakking recycling. Bij TOP Oss uit dit in het maken van maatschappelijke impact bijvoorbeeld met de Talentencampus, het aanbieden van een aantal stageplekken en het ondersteunen van lokale clubs.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.Β  π“πŽπ 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞π₯π₯𝐞 𝐬𝐞𝐒𝐳𝐨𝐞𝐧𝐀𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫π₯𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🀩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...