Home > SLOTSTUK TEGEN FC EINDHOVEN EINDIGT IN 1-1
Wedstrijdverslag
SLOTSTUK TEGEN FC EINDHOVEN EINDIGT IN 1-1
30 maart 2018

Tijdens de laatste speelronde troffen we FC Eindhoven. Bij winst zouden we op de 11e plek eindigen, maar door een late goal van oud-speler Joël Thomas bleven we steken op 1-1. Hierdoor sluiten we de competitie als 15e af. Zo klein zijn de verschillen in de Jupiler League.

In de eerste helft imponeerde geen van beide ploegen, maar waren de beste mogelijkheden voor ons. Huseyin Dogan (schot voorlangs),

Betere kansen
In de eerste helft imponeerde geen van beide ploegen, maar waren de beste mogelijkheden voor ons. Huseyin Dogan (schot voorlangs), Koen van der Biezen (kopbal nét naast en over) en Fatih Kamaci (mooie save van Thomas Hooyberghs) hadden echter geen geluk. Aan de andere kant was de grootste mogelijkheid voor Elton Kabangu, maar Xavier Mous pakte prima.

Nummer 15
Na een uur spelen brak topscorer Kamaci de ban, nadat Dean van der Sluys het naliet. Rechtsback Dennis Janssen vond de Osse linksback vrij voor het doel. Van der Sluys had de bal voor het intikken, maar hij miste hopeloos. Gelukkig was Kamaci er als de kippen bij om de verdiende 1-0 raak te schieten.

Geen 2-0
In het resterende half uur hadden we de score uit kunnen breiden. Dat had zelfs gemoeten. Eerst probeerde Istvan Bakx het met een stijlvolle volley, maar bij deze poging zag-ie Dogan over het hoofd. Die stond er veel beter voor. Even later ging een poging van diezelfde Dogan rakelings langs de paal en was Bakx opnieuw gevaarlijk. Zijn schot, na een afvallende bal, met rechts werd echter op de lijn gekeerd door Doriano Kortstam.

Deksel op de neus
In de 83e minuut kregen we de rekening voor het missen van de mogelijkheden. FC Eindhoven was na de pauze nauwelijks in de buurt van ons doel gekomen, maar maakte wel gelijk. Een hoekschop viel voor de voeten van Joël Thomas en de Fransman prikte raak: 1-1. Daar bleef het helaas bij.

Scoreverloop
59. Kamaci 1-0, 83. Thomas 1-1

Opstelling FC Oss
Mous; Janssen, Piqué, Stuy van den Herik, Fleuren, Van der Sluys; Kaak, Bakx (85. Oratmangoen), Kamaci; Dogan (71. Van der Venne) en Van der Biezen

Foto’s: Marcel Bonte.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...