Home > Sjors Ultee, nieuwe trainer van TOP Oss
NIEUWSTOPIC
Sjors Ultee, nieuwe trainer van TOP Oss
22 april 2024

TOP Oss is verheugd Sjors Ultee voor twee jaar te verwelkomen als hoofdtrainer van de club. Ultee, met ervaring in zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie, staat bekend als een trainer die jong talent ontwikkelt en innovatief is.

Voor Ultee (36) is TOP Oss de derde club waar hij aan de slag gaat als hoofdtrainer. Hij was eerder de eindverantwoordelijke bij Fortuna Sittard en recent SC Cambuur en zette in 2006 al zijn eerste stappen als trainer bij de jeugdopleiding van FC Utrecht.

De nieuwe hoofdtrainer Sjors Ultee over zijn nieuwe club: “De keuze voor TOP Oss is er een die ik op gevoel én met verstand heb genomen. De gesprekken met de directie hebben me enthousiast gemaakt over de plannen en mogelijkheden voor de komende jaren. De club staat voor talentonwikkeling en dat past bij mij. Ik kijk ernaar uit om de club samen met andere clubmensen verder te ontwikkelen en samen te gaan presteren.”

Technisch directeur Linton Posthumus over de aanstelling van Ultee: “Vanuit de directie hebben we besloten dat een nieuwe impuls past bij de groeifase van onze club. De keuze voor Sjors past bij onze visie om gezamenlijk te bouwen aan de toekomst en het bestaansrecht van TOP Oss. Als club willen we een toegevoegde waarde zijn voor de carrière van spelers en staf door in te zetten op individuele ontwikkeling, meer structuur aan te brengen op team-tactisch niveau en het verder realiseren van een duurzame topsportomgeving.”

Ultee wordt officieel gepresenteerd bij TOP Oss in de week na de laatste wedstrijd van het seizoen 2023/24. Hierbij krijgen geïnteresseerden de gelegenheid om hem te verwelkomen en te spreken.

Welkom in Oss Sjors!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...